Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024
  • Här samlar vi båtklubbar/segelsällskap och märkesklubbar i Sverige. Saknar du din klubb/sällskap eller önskar du starta en ny klubb så klicka på "Starta en klubb" till höger, och följ instruktionen. Lägg ut eller starta din egen onlineklubb helt gratis. Är ni en båtklubb och vill synas på nätet, eller du kanske vill samla entusiaster av ett visst båtmärke eller modell. 

Klubb Katalog

Alla Klubbar

  • Öppen Klubb  ·  12 medlemmar  ·  Senast aktiv

    Öppen för alla med intresse för veteranbåtar av alla dess slag! Klubbens definition av en veteranbåt är att båten ska vara minst är 30 år gammal.

  • Öppen Klubb  ·  2 medlemmar  ·  Senast aktiv

    En båt som lämpar sig bra lika bra för kvällsturen som semesterboendet. De två separata kajutorna, något som är ovanligt för båtar i den här storleken, gör att båten har en bra boendekomfort.

  • Öppen Klubb  ·  13 medlemmar  ·  Senast aktiv

    Klubben för oss som äger eller har ägt en Marieholms Catalina.

  • Öppen Klubb  ·  5 medlemmar  ·  Senast aktiv

    Detta forum är tänkt som en plats där ägare till Nidelvbåtar kan utbyta erfarenheter och får nytta och glädje av varandra.

  • Öppen Klubb  ·  19 medlemmar  ·  Senast aktiv

    Berätta om smarta tips och nyttiga historier om dina erfarenheter med Nimbus

  • Öppen Klubb  ·  15 medlemmar  ·  Senast aktiv

    Detta är en klubb för oss som äger en Maxim. Pelle Petterssons Maxim är en 26 fots motorbåt med mycket generösa utrymmen, upp till 7! kojplatser fördelade på akterruff, midcabin och förpik. Akterruffen har en dubbelkoj som fungerar utmärkt för 2 vuxna. Midcabinen som är en koj tvärs under nedgångstrappan till förpiken, rymmer 2 mindre personer och förpiken kan bäddas med nedfällt bord och ger då 3 st kojplatser. Båten har en Volvo Penta MD21, 4 cylindrig dieselmotor som är kopplat till ett S-drev, 110S. Detta gör att toppfarten är förhållandevis låg 7-8 knop men ger en mycket god manövrerbarhet som tillsammans med den grunda kölen gör båten mycket lätthanterbar.

  • Öppen Klubb  ·  1 medlem  ·  Senast aktiv

    A clubb for everyone who have interest in this boat type

  • Öppen Klubb  ·  7 medlemmar  ·  Senast aktiv

    Det här är klubben för oss som äger en Bella Falcon 26 eller bara är intresserade av båt-typen. Ett tillfälle för oss att utbyta erfarenheter om båten och dess funktioner och tillbehör. Sommaren 2006 hade vi en träff i Stockholmstrakten. Sommaren 2007 har hittills varit ganska tråkig vädermässigt sett. Kom gärna med förslag angående årets träff.

  • Öppen Klubb  ·  1 medlem  ·  Senast aktiv

    En klubb för ägare av båten Krabat 740, tillverkad av Bröderna Janssons båtbyggeri i Östhammar. Fyll gärna på med så mycket fakta om båten och varvet som ni kan.

×
×
  • Skapa nytt...