Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2023-01-24 på alla områden

  1. 2 poäng
    Självklart finns det det, Victrons laddare (som jag numera har) kan du göra manuella inställningar. Krävs dock BT och via telefon. Laddar bara med 14 volt som mest nu. Även via solcellsregulator. Bara att tanka ner appen och leka i demo på alla deras produkter så ser man vad man kan göra.
  2. 2 poäng
    Har perkulator nämnts? Jag fick en https://www.petromax.com/products/percolators-kettles/percolators/ i julklapp som jag ser fram emot att prova. Väldigt oöm, rejäl plåtkonstruktion vilket ju är bra i båten.
  3. 1 poäng
    Med förtydligande av era prioriteringar inser jag att min tidigare kommentar var helt irrelevant. Så jag gör ett nytt försök i helt annan riktning. Om ni prioriterar utrymme och det inte gör något om båten "seglar som en betongblandare" så varför inte titta också på motorseglare som t.ex. den här https://www.blocket.se/annons/skane/parant_25_motorseglare/106488890 Just denna ligger förstås över ert maxpris, men det kan kanske finnas andra sämre utrustade som ligger lägre i pris?
  4. 1 poäng
    Låter då som det blir billigare att låta någon sanera båten här i Sverige än att importera den i Norge med de avgifter som kommer med det. Men om jag inte minns fel så är det gratis om den importeras utan motor. Fast som du nämnt tidigare då är det en principfråga och inte en ekonomisk fråga och då sväljer man ju såklart en högre kostnad än att sänka sig så lågt som att följa en internationell FN konvention. För det skulle ju innebära ett erkännande av TBT ämnets farlighet och svikande av sin egen tro. Och en tro sviker man inte oavsett kostnad har jag hört, men jag är inte troende, så jag förstår mig inte på sånt där och därför betalt knappt 3000:- för min sanering av min båtbotten.
  5. 1 poäng
    När ska du åtgärda din båtjävel då?
  6. 1 poäng
    Ja, alla är med i Den Stora TBT-konspirationen! Utom du, Mellgard. Du har sett Sanningen. ps Om du tror jag heter Peter Karlsson har du fel-fel-fel 😊
  7. 1 poäng
    Hörru din rackarns ballongförsäljare, spänn av och fixa till din botten! God Jul !
  8. 1 poäng
    Men då är ju saken klar för din del. Det är fyra, fem månader kvar till sjösättningstider så du har rejält med tid att skrapa av din botten och ge den en serviceåtgärd som den väntat på sedan senare delen av förra millenniet.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...