Jump to content
Wednesday 29 March 2023

pseudonym

Silvermedlem
 • Content Count

  3,942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

pseudonym last won the day on February 4

pseudonym had the most liked content!

Community Reputation

996 Expert

2 Followers

About pseudonym

 • Rank
  Hedersmedlem

Recent Profile Visitors

6,486 profile views
 1. Google Maps satellitbilder kanske uppdateras vart tredje år på vissa ställen så därför finns den inte med.
 2. Jag köpte för 3 år sedan en liten trimaran på 3 skrov. Den hade legat i en trädgård under en gran i säkert 10 år, den var mera grön än vit iallafall. En jolle på 4,5 meter x 3,2 och 90 kg. Renoverade det som behövdes och sedan var det bara att få den i vattnet. Skitkul är det enda ordet som behöver förklara vad det handlar om. Toppade nästan 15 knop som bäst och då gällde det att hålla i sig. Det mest positiva med en trimaran är att det inte lutar så mycket, det negativa är att den tar plats och att plocka isär den tog nån timma eller två. Min hette Supernova och konstruerades i början på 70-talet av en dansk. Idag finns en modernare konstruktion som heter Weta trimaran och är mycket enklare att montera ihop. Brukar dyka upp på blocket begagnade från 60’ och uppåt. Båttypen är mycket förlåtande och om man inte provocerar den så kantrar den inte vilket en enskrovsjolle gör på en sekund eller två. Kolla på youtube efter Weta trimaran så finns där hur mycket filmer som helst. Med en trimaran kan man ta med sig ett par ungar och tält. https://www.blocket.se/annons/halland/ny_weta_4_4_trimaran/105360879
 3. Troligen att du måste flytta båten utanför området snarast, annars gör dom nog det för dig ska du se. Att det skulle vara egenmäktigt förfarande från klubbens sida tror jag inte på då du ändå har tillgång till den och kan således flytta den vidare med lastbil.
 4. Sakligt grundad? Den gränsen har du nog redan passerat med råge. Skulle vara konstigt om de inte utesluter någon som beter sig som du gör mot klubben. Och kom nu inte dragandes med att det är dom som bråkar med dig, du följer inte klubbens regler och det är du som jävlas med dom.
 5. Med dom parametrar du har satt upp så finns det inte så många alternativ.
 6. En Jofa Winth då? https://www.blocket.se/annons/orebro/jofa_winth_4_takt_mercury___autopilot_lowrance/107238285
 7. Ryds Natica kanske? En okonventionell båt med många fördelar som jag ser det. En kabinbåt med kapelltak man kan lyfta av och få sol i hela båten, en mittruta man kan kliva upp/ner genom, en riktig stängbar toalett, många sittplatser och fyra kojer. https://www.blocket.se/annons/skaraborg/ryds_nautic/107012675 https://www.blocket.se/annons/stockholm/motorbat/107060927
 8. Jag säger som Stenmark en gång sa, ”det är int lönt att förklar nåt för nån som int begrip”. 😉 Mellgard vill inte förstå eller har en starkt begränsad kapacitet att göra det.
 9. Är du en sån där konspirationsanalytiker?😂
 10. Tydligen inte? Eller så sprack den.😂
 11. Jag förundras över att dina föräldrar aldrig använde kondom?
 12. Många bokstäver har jag i kortet men ärlige Harry nere på hörnet löste allt smidigt mot ett par tusen under bordet.
 13. För min del hade det räckt att borra några testhål i båten så hade gubbfan aldrig sjösatt den igen!😡😉
×
×
 • Create New...