Jump to content
Thursday 29 September 2022

Ronnienr10

Medlemmar
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Ronnienr10

 • Rank
  Löjtnant

Recent Profile Visitors

605 profile views
 1. När jag behövde ett element som var tyst,tittade jag på vad husvagnar/husbilar använde. Det var ett ADAX Värmefläkt VV9T 2000 W, har använt det under sommaren i gästhamnar, det är nästan lika tyst som wallas värmaren.Inga problem att sova med det i gång under natten.
 2. Dava varför inte en ljusramp från Biltema art 34-283 under 400 kronor,borde vara ok att besiktiga med en sådan,verkar inte som du använder kärran varje dag..varför överarbeta.😃
 3. Skall tillägga att vissa bilar slutar mata ström till den el kretsen som den tror är trasig,vilket innebär att belysningen slocknar på den sidan, .håller på med en trailer just nu med detta problem,dragbil Mercedes , årsmodell 2022.
 4. Vissa Mercedes årsmodell 2022,går inte med på släp med led belysning,även om du har adapter,behöver kompletteras.När jag eftermoterade dragkrok på min Bmw,tog jag det dyrare alternativit, med kablage.behöver inte adapter vare sig det är led eller vanliga lamper.
 5. Det är bra att veta om dragbilen kan hantera led belysning, innan man byter.Många bilar klarar inte Led belysning även med adapter.
 6. Hej jag tankade på Läsö grön diesel ,sedan i fredrikshamn också grön diesel .Jag ligger i Tångudden Göteborg .På andra sidan piren ligger Polisen och kustbevakningen .det är ca 15 meter mellan oss, om dom vill göra en kontroll har dom en promenad på ca 5 minuter runt staketet.Därför denna fråga ?
 7. Tack Raol Om jag läser det rätt ligger inte min båt inom dessa normer 11meter lång 2,45 bred Kan det bli et problem o ca 5 år om jag får en bränslekontroll
 8. Funderade på det betalade med kontokort det måste gälla jag har ju betalat skatt på bränslet .men det tar 4-6 år innan jag förbrukat detta bränsle.
 9. Pga stiltje 7 timmars motor till Läsö .Sedan gick jag upp i Limfjorden .Du måste ha bränsle så att du klarar dig,
 10. Har varit i Danmark några veckor , Tankat på Danska sjömackar för en kostnad av 27 kronor litern ,denna diesel är Grön, syns i vattenfilter .om jag får kontroll på diesel hur blir det då.Har ungefär 60 liter förbrukar ca 15 liter per år .
 11. Hej det ser ut som hållare till plexi skyddet på motorcykel kolla en Mc-butik.
 12. När du arbetade som transport / Trafikledare i ett företag på H-B Hälsade du på i bland med bilproblem. Hjälpte det?
 13. pseudonym Du får inte säga så ,jag vet att du är yrkes chafför och bara jäklas,men det är inte alla som vet vem du är.Ronnie (och du vet vem jag är om du tänker efter,arbetade med ett annat märke än det du kör.)😅
 14. Jag har en Sveakryssare med fiol,och Backstag (Barduner). Det kan vara lite bökigt när man är ensam .Släpper bardunen vid slag ,slår Skotar hem focken först ,storsegel är ju skotat vid kryss,tar sedan bardunen i lugn o ro.
 15. Om det är slutet kylsystem, byt även glykol,samt spola rent systemet. Du har väl i så fall även en anod som ska kollas.Starta min Lombardini i dag, har legat uppe tre år pga defekter på gubben,starta direkt.🙂
×
×
 • Create New...