Jump to content
Friday 02 December 2022

patrikflink

Medlemmar
 • Content Count

  1,918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

patrikflink last won the day on November 6

patrikflink had the most liked content!

Community Reputation

552 Expert

About patrikflink

 • Rank
  Amiral

Profile Information

 • Location
  Ostkusten Nyköping
 • Interests
  Båten, familjen och öl.

Mina båtar

 • Båtens namn
  Puella In Mare
 • Bild

Recent Profile Visitors

3,577 profile views
 1. Hmm, utgått nu tyvärr när jag letar efter den. Var också irriterad över att alla telefoner är så stora nu.
 2. Jag hade ett stort krav när jag köpte min och fruns, batteriet ska klara länge. Valde därför Motorola, har dina krav plus grymt batteri och under ditt maxpris. Köpte via NetOnNet med hemleverans gratis.
 3. Kul och bra kämpat! Själv var jag tvungen att ta upp tidigare i år (8 november) då jag fått lite problem med drevet (vobblar). Drevet är just nu hos MMS AB i Västerås för en översyn (misstänker att underdel).
 4. Grymt! Var är du? Här har det kommit MYCKET snö.
 5. Själv skiter jag i dessa larm som säljes på marknaden. Nu har jag ett sim kort med fri surf gratis via alla mina abonnemang (familj via Telenor) som går till en router/modem Teltonika på 12 volt (inköpt hos Kjell, finns en tråd, sök) som är alltid inkopplad, drar otroligt lite. 2 st Kasa kameror (också inköpta via Kjell, har även 3st hemma) med push-notiser som spelar in och man ser vad båten är via Google Maps och live osv.. Summa, inget krångel med 2G eller 3G samt att alla ombord har WIFI och Cromcast fungerar utan problem till TV.
 6. Ah, trodde du hade en annan tillverkare av regulator. Hittade inte den i demo version i appen, så därför saknar du nog information till skillnad mot MPPT regulatorn som jag har.
 7. Jag kan se (dock via Victron regulatorn) högsta och längsta volten samt en graf hur mycket den har givit under dagen. Kör såklart shunt också. Men du hade väl EP regulator?
 8. Inte en variant med 12 volt och gasol.
 9. Vi har också en Cinderella i sommarstugan, går på 12 volt och gasol. En P11 räcker till ca 50 förbränningar. Ett vanligt no name AGM 50ah och en solcell på 80 watt har vi till den, fungerar nu i 2 år. En skorsten är ett måste som redan sagts, annars väldigt smidigt jämfört vad vi hade innan, ett utedass.
 10. Trimsändaren är troligtvis trasig. Dom svarta puckarna som sitter utanpå drevet.
 11. Gick ut nu för att ta foton.
 12. Sista natten den 5 november 2022. Vi ses 2023.
 13. Godkända såklart. Framtagen för just ersätta Amerikanska båtar som min är. Säljes hos välsorterade Svenska återförsäljare inom båttillbehör.
 14. Var inget personligt mot dig såklart. Men vad har elpriser med denna tråd att göra och hur mycket du betalar? Elvärme? Jag använder min Planar 44D.
 15. Håll Er till ämnet "Vilka är ute nu". Skapa en ny tråd gällande elpriser, El Nino och La Nino ect.
×
×
 • Create New...