Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

Lasker

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    238
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    2

Allt postat av Lasker

  1. Värt att läsa och överväga om det spelar roll eller inte angående hempaspeed https://www.praktisktbatagande.se/batnytt/larmet-nya-bottenfargen-kan-gora-skrovet-farligt-halt
  2. Gör dom det på en båt med dubbla maskiner och dubba tankar så som på min kan det bli en intressant historia att lufta och få tätt efteråt.
  3. Man kan ju fråga sig vilket värde det finns i att en sån tråd ligger kvar med tanke på innehållet och tonläget i tråden. Men visst jag kan köpa att den ligger kvar men låst.
  4. Exempelvis om man tankar en sån båt jag har full tankvolym 3 gånger så kostar grön diesel 10 000:- mindre än blank .
  5. Halleluja inte en dag för tidigt jag firar med ett par öl
  6. Har sjövattensidan på kylningen varit genomkörd med frostskydd eller tömd under vintern ? om inte kan något ha frusit sönder. Det är annars vanligt att slangar krymper lite under vintern så att det kan läcka lite för att sedan återgå till det normala och sluta läcka under sommartemperatur. 41 motorn har ofta grön glykol, kan den rosaaktiga vätskan vara konserveringsglykol till motor eller toalett ?
  7. Måste medge att jag hellre är okunnig än förtappad i oförstånd.
  8. Du vet att allt du utsätts för är en direkt konsekvens av dina egna miserabla val och din oförmåga att värdera andras åsikter som tänkbart alternativ.
  9. Vem är nuvarande ägare och ansvarar för båten och dess nuvarande brister ?
  10. Det är stor skillnad på att tänka annorlunda eller vara besatt av att ha rätt
  11. Fakta är att det är du som är arrogant som inte efterlever dom högst rimliga krav som ställs på dig. Upplysningsvis befinner vi oss i Sverige passar inte reglerna dig så står det dig fritt att flytta till valfritt land som passar dig.
  12. Verkligen smidig lösning du kommit fram till på 3år du är verkligen en lösningsorienterad båtägare må jag säga. Och i slutändan har du fortfarande TBT kvar på din båt.
  13. Synpunkt, är att du inte kommit en millimeter i den riktning du vill på flera år. Och att du fortfarande är ålagd att åtgärda din bottenfärg.
  14. Hellre fatta i efterhand, än att aldrig fatta och istället springa runt och vara kränkt i flera år över att man måste följa regler angående bottenfärg.
  15. Spänn av sticker man ut näbben och smider ränker som du gjort får man tåla att bli smädad, hånad, häcklad
  16. Följande ord beskriver också en form av känslor som man kan vara känslostyrd av, självbelåten, självgod, självkär, självupptagen, egotrippad, egocentrisk, högmodig, fåfäng, inbilsk; egoistisk, självisk, egennyttig
  17. Hela tråden påvisar motsatsen gällande omdöme och sunda värderingar.
  18. Varför huserar du här på maringuiden om du föraktar båtfolk i gemen ?
  19. Här framstår du i första hand som en bakåtsträvarande exhibitionist med egoistiska motiv. Men visst herr Mellgard leder ditt trams till något bra för båtkollektivet på grund av ditt arbete, så lovar jag att applådera dig så du kan sola dig i glansen.
  20. Din värdighet är förbrukad på sidan 1 i denna tråd.
  21. Lilla Mellgard ingen är intresserad av att behålla gammal TBT-färg du gör dig bara löjlig. Gör nåt vettigt med din tid istället.
  22. Att Mellgard inte lyssnar kommer an på att det kikar ut små troll ur öronen på honom, man får minst lika bra respons av valfri stubbe i skogen. Enligt sagorna ska det finnas troll i stubbar i skogen .
  23. Dom flesta båtägare är positiva till att sanera botten från skitfärger till förmån för mer miljövänliga alternativ. Dina likar torde utgöra en mycket liten skara som drömmer om att dom vet allas bästa.
×
×
  • Skapa nytt...