Gå till innehåll
onsdag 20 februari 2019

Lasker

Medlemmar
 • Innehålls Antal

  99
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  1

Lasker senast vann den dag 28 Juli 2018

Lasker hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om Lasker

 • Placering
  Kapten

Mina båtar

 • Båtens namn
  Labida
 1. Lasker

  15 tums marin monitor för pc-nav

  Tid Kvar: 11 månader och 21 dagar

  • Säljes
  • Begagnad

  Säljer 1st ljusstark monitor för pc navigering, 15 tums Olorin Vistaline VL157D SUN Lämplig att montera invändigt skyddad från regn och vattenstänk. VGA D-sub 15 pin ingång för Pc eller annan bildkälla. Nypris ca 7200. nu 2500:-

  2 500,00 kr

 2. Lasker

  Få ut olja

  Va den toppfylld innan du sög ut oljan? Om inte är det ca3L mellan lägsta och högsta nivå på oljstickan sen nån liter i filtret och att man aldrig får ut riktigt allt då en del olja blir kvar i skrymslen och vrår.
 3. Lasker

  Bra båt för öppet hav, 35-37 fot

  Masmar 33
 4. Lasker

  Svårtankad Bayliner

  På våran båt sitter ett litet metallnät i tankventilen som mynnar ut genom skrovet detta nät hade ärgat och på så vis blivit täppt.
 5. Lasker

  Olika pris navionics

  Jag beställde xg44 direkt från Navionics webshop på morgonen hade tur och fick kortet levererat till lokala utlämningsstället dagen efter på eftermiddagen. Det va det lägsta totalpris jag kunde hitta på webben.
 6. Lasker

  Tips på hur förlänga dessa elkablar?

  Funkar det inte med en lödhylsa ?
 7. Lasker

  Sjövett och svall

  Ingen ide bara att ge upp hoppet och acceptera, jag har köpt fetare linor fler ryckdämpare största fendrarna. Det går inte att påverka mängden svallidioter på sjön som verkar vara i nån sorts tävling som går ut på att hitta den fart som ger, störst svall.
 8. http://www.pbase.com/mainecruising/rebedding_hardware&page=2
 9. Lasker

  Navionics eller C-map vad skall jag välja?

  Den berörda fyren verkar då va med i min gamla androidplatta.
 10. Lasker

  Plotter eller Platta?

  Hej, är verkligen rastersjökorten skarvlösa ? Det står såhär på hemsidan " Våra skarvlösa rastersjökort passar det flesta plattformar " Därefter listar man dessa plattformar: Raymarine, Humminbird och Marine Navigator. Jag har Marine Navigator och dom enda skarvlösa kort jag hittar är några få i ett område jag sällan eller aldrig är i. Övriga kort är lösblad där omkringliggande kort förblir osynliga vitt område tills dess att man kör över kanten till nästa kort. Har funderat på att skaffa dessa kort till mina nya Raymarine plottrar men är mycket tveksam på grund av ovanstående. Hur är det är alla kort skarvlösa i en plotter ? Är det bara surfplatta som är drabbad av lösbladsystemet ?
 11. Lasker

  Byta ruttet distansmaterial i däck

  öHH men asså självklart är polyester resin kompatibelt med divinycell eller så har jag missat nåt totalt .
 12. Lasker

  Impregnera kapell

  Det beror på vad du har för kapellväv, om den är belagd på insidan ska du inpregnera på utsidan med en impregnering som andas. Har den ingen beläggning på insidan kan du göra som du vill.... antagligen bäst att dränka kapellet med impregnering som andas både på in och utsida har själv haft bäst resultat med att impregnera utsidan med slidemaster kapellimpregnering.
 13. Om man ska sy om sömmarna på ett gammalt kapell. Vilket är då bäst att lägga den nya sömmen mitt i den gamla sömmen eller lite på sidan?
 14. Lasker

  Jabsco toaletten åker snart överbord

  Har en jabsco som va ny för 4år sedan, hade ett fabrikationsfel från start. Var redo att kasta skiten, men det va bara en liten fjäder som glömts bort. Har dammsugit den torr och fettat in allt som är i gummi med siliconfett på hösten. Har inte haft några problem sedan. Har förstått att man absolut inte ska använda något starkt rengöringsmedel i dom då gummit i packningarna inte tål det.
 15. Lasker

  Sjökort i bilgps?

  Detta är i min mening bästa programmet http://www.oziexplorer.com/ finns i WinCe version. Har en magellan bilgps som är upplåst och kan köra väldigt många olika program. Dom flesta navprog är gjorda för WindowsMobile (WinCe). Bilgps'er har ofta en bantad version av WinCe vilket medför gediget hackande för att få program att funka, brukar fattas dll filer softkeyboard osv... gpspassion och gpsunderground är bra källor för kunskap i ämnet. Mio gps'er är generellt lättast att låsa upp. Gratis prog och sjökort lagligt=svårt Lagligt= köpa prog och sjökort eller scanna kort själv Senast ändrad av Lasker | 28 maj 2010 | 22:09
×

Viktig Information

Maringuiden använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan ändra dina inställningar för detta, annars räknar vi med att du godkänner detta. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Användarvillkor och GDPR policy Sekretesspolicy