Jump to content
Sunday 21 July 2024

Lasker

Medlemmar
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Lasker last won the day on October 6 2022

Lasker had the most liked content!

Community Reputation

76 Expert

About Lasker

 • Rank
  Kommendörkapten

Mina båtar

 • Båtens namn
  Labida

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Malin44 Återkoppla gärna om ni kommer till någon slutsats vad som orsakade gasförgiftningen. Personligen tänker jag att ett defekt och eller överladdat batteri är mest troligt.
 2. Ställde frågan för att jag var intresserad att höra vad som låg bakom ditt intresse då TBT är ett lite ovanligt intresse, svaret klargjorde inte något gällande den frågan. Jag finner det märkligt att någon dyker upp från ingenstans och endast intresserar sig för en enda tråd här på maringuiden gällande TBT. Man kan lätt föranledas tro att ditt alias är Mellgards dubbelgångare med tanke på ditt intresse för TBT.
 3. Hej Thorberg ser att du skrivit totalt 10 inlägg här på maringuiden varav 10 handlar om TBT, hur kommer det sig att du har så stort intresse i frågan om TBT ?
 4. Värt att läsa och överväga om det spelar roll eller inte angående hempaspeed https://www.praktisktbatagande.se/batnytt/larmet-nya-bottenfargen-kan-gora-skrovet-farligt-halt
 5. Gör dom det på en båt med dubbla maskiner och dubba tankar så som på min kan det bli en intressant historia att lufta och få tätt efteråt.
 6. Man kan ju fråga sig vilket värde det finns i att en sån tråd ligger kvar med tanke på innehållet och tonläget i tråden. Men visst jag kan köpa att den ligger kvar men låst.
 7. Exempelvis om man tankar en sån båt jag har full tankvolym 3 gånger så kostar grön diesel 10 000:- mindre än blank .
 8. Halleluja inte en dag för tidigt jag firar med ett par öl
 9. Har sjövattensidan på kylningen varit genomkörd med frostskydd eller tömd under vintern ? om inte kan något ha frusit sönder. Det är annars vanligt att slangar krymper lite under vintern så att det kan läcka lite för att sedan återgå till det normala och sluta läcka under sommartemperatur. 41 motorn har ofta grön glykol, kan den rosaaktiga vätskan vara konserveringsglykol till motor eller toalett ?
 10. Måste medge att jag hellre är okunnig än förtappad i oförstånd.
 11. Du vet att allt du utsätts för är en direkt konsekvens av dina egna miserabla val och din oförmåga att värdera andras åsikter som tänkbart alternativ.
 12. Nej inte inte gällande ditt ärende.
 13. Vem är nuvarande ägare och ansvarar för båten och dess nuvarande brister ?
 14. Det är stor skillnad på att tänka annorlunda eller vara besatt av att ha rätt
 15. Fakta är att det är du som är arrogant som inte efterlever dom högst rimliga krav som ställs på dig. Upplysningsvis befinner vi oss i Sverige passar inte reglerna dig så står det dig fritt att flytta till valfritt land som passar dig.
×
×
 • Create New...