Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

Ledartavla


Populärt innehåll

visar innehåll med det högsta anseende på 2019-12-29 på alla områden

  1. 3 poäng
  2. 3 poäng
    Skall kolla upp detta. Just nu är jag ute på galej. Mycket trevligt också. Det är någon typ av takeoverreklam dock. Vi är INTE hackade. Men fan vad jag tycker illa om den typen av "reklam"! Trevlig natt till er!
  3. 2 poäng
    Glöm ironi på internet, det har aldrig funkat
  4. 2 poäng
    Det var den första erfarenhet jag gjorde när jag började padla havskajak. Den kajak som är rundbottnad känns ostabil i lugnt vatten men är lika (o)stabil i grov sjö. Den flatbottnade som känns stabil på lugnt vatten är den som går runt i vågor.
  5. 2 poäng
    Missuppfatta mig gärna på rätt sätt!😎 (Jag hade det på känn när jag skrev inlägget att "någon" skulle reagera, i övrigt undvek jag julruschen och badade redan i oktober).
  6. 1 poäng
  7. 1 poäng
    Tänker mig att det ska begränsas till seglingsfilmer, gärna med lite feelgood filmer. Episka ubåtsfilmer och musse pigg kan vi hålla i den allmänna filmtråde!
  8. 1 poäng
    Ja du kan ju skicka ett PM i god tid. Men som jag skrev, skrapa eller slipa på baksidan så du kan bilda dig en uppfattning om hur ramen kommer att se ut då den är renblästrad. Jag har en glaspulverbläster i en verkstad där jag visats ofta. Mässingsdetaljer blir sidenblanka och gyllengula, brons blir något grövre i ytan och oftast mer rödbruna i färgen. (Jag har faktisk blästrat hela kroppen och flera detaljer till en tenorsaxofon i denna bläster, det var precis den fick plats, en barrytonsax hade inte fått plats, blev i alla fall bra, och min instrumentmakare lackerade den och renoverade den sedan slutligen)
  9. 1 poäng
    Elfa och Fintlings har jag besökt många gånger. Lite slarvigt att skriva Stockholm. Själv bor jag i Järfälla men brukar säga Stockholm om någon frågar för då vet folk ungefär var det ligger
  10. 1 poäng
    Har du kollat med Capella Marin i Skogås,Stockholm? Tel 08-390900 Dom har hjälpt mig med liknande saker.
  11. 1 poäng
    Det är väl givet att man har en megger. Jag har tom två. En som man vevar och en som går med batteri. Föredrar den som man vevar. Den är aldrig batteriet slut på. Det är ju inte ofta man meggar nu för tiden.
Denna ledartavla är satt till Stockholm/GMT+02:00
×
×
  • Skapa nytt...