Gå till innehåll
torsdag 14 december 2017

karluno

Medlemmar
 • Innehålls Antal

  393
 • Gick med

 • Besökte senast

 • Dagar Vunna

  2

karluno senast vann den dag 15 Oktober

karluno hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

48 Expert

1 följare

Om karluno

 • Placering
  Kommendör

Senaste Profilbesöken

208 profilvisningar
 1. Helt ny segelbåt på grund idag, 19/11, i Malmö.

  hur tänker ägaren av båten som ger sig ut i hård vind denna tid på året??, bara bekymmer för sjöräddningen.
 2. Fruktansvärt segt !

  bara mg för mig med,som visar error 404 sidan finns inte hos oss,knepigt är det,inget fel på datorn och svar från mg får jag inte ,trots mailat dom!!,
 3. Fruktansvärt segt !

  ja får upp felkod error 404 sidan finns inte hos oss?,kör med Explorer,klickar på framsidan kommer upp direkt,mailat maringuiden om detta men inget svar ,dålig skötsel av forumet ,uppgraderingen dom gjorde var väl inget att hurra för!!.
 4. Blir så trött!

  istället för lack kan du använda benarolja,den innehåller lack,ja använde den till min förra båt utvändigt på teakplywood till skottet,håller i många år.
 5. Blir så trött!

  du måste betsa om du vill få en annan färg än teaken,den nedre skylten ser väl fin ut tycker jag.
 6. Oljeval - Yamaha F80

  är väl ingen stor kostnad per säsong,låt inte snålheten bedravisheten,men huvudsaken du köper en godkänd utombordsolja till din motor.
 7. Upptagningsramp

  tack,tyvärr tog kms bort ramperna inne i södra och norra delen,dom var skyddade man kunde ta upp båtar oavsett om det blåste,den som finns nu är ju ok men lite utsatt läge,man får välja en dag med lite vind.
 8. Upptagningsramp

  har har det gått för dig,fick du upp båten?
 9. Kemisk metall

  kan du inte få en svetsare och köra på lite aluminim material med en tigsvets,padding mm håller inte.
 10. Upptagningsramp

  du kör in till klubbhuset vid södra hamnen ,först löser du biljett vid bommen,får en bricka som du håller vid avläsaren kör bort mot klubbhuset sedan står det var rampen ligger,där låser du upp bommen med brickan,kör in tar upp båten,hänger du med?.
 11. En fråga om metallurgi...

  går inte att glödga en rostfri pinne så den blir mjuk,när du tar loss en saxpinne använd avbitare och dra ut den stegvis,böj inte ut flikarna för mycket efter montering av ny.
 12. Mariner 1984 går illa.

  det bästa är att låta någon motorkunnig på platsen där du bor kolla motorn,gissa sig fram här är väl ingen större hjälp,särskilt om du inte är så motorkunnig.
 13. om du har båten på trailer,glöm inte att palla upp den med pallbockar över vintern,defekta hjul på våren är inte roligt och köra med.
 14. Bättre styrning styrpulpet.

  på min bella har dom monterat ett litet fack som draglänken går in i på babords sida, det kan du med göra ,uttern brukar ju va smarta men tydligen missat detta.
 15. impregnera litet kapell

  vet luktar gör det,impregnera en jaktjacka,fick hänga i garaget,men doppa hela kapellet skall väl funka och får väl ta det i garaget annars mördar väl frugan mig .
×