Jump to content
Saturday 30 September 2023

MickeF

Medlemmar
 • Content Count

  163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MickeF last won the day on June 22 2020

MickeF had the most liked content!

Community Reputation

22 Expert

About MickeF

 • Rank
  Örlogskapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Visste inte att de var ryska, och jag köpte min långt innan ryss-kriget. Finns dock andra alternativ. https://www.auelectronics.com/System-GW4-1708-NM2K.htm
 2. https://www.yachtd.com/products/j1708_gateway.html
 3. Hej. När jag idag rengjorde mitt bravo 3 drev och propellrar noterade jag "perfekta" sprickor från bladen och bakåt enligt bild. De är alla i samma form och är inte ens nära att vara genomgående. Är det någon som har likadant?
 4. Någon som gjort detta på sin båt? Har ynkliga trimplan och ingen plats att sätta större. Har redan köpt från https://www.marinshopen.se/Product/Drop-Fins--Trimsats-till-12"-plan-801576, men undrar om någon gjort detta ingrepp och isof vad resultatet blev.
 5. Jag tömde min igår via de 2 utmärkta nipplarna med ventil. Gick alldeles utmärkt och fick ut mina 12 liter, som bytte mot 12 liter blandad glykol. 5 liter VP grön glykol + 7 liter Demivatten.
 6. Hej på er. Finns det någon här på forumet som äger en Beneteau Antares 30S? Vi är nämligen intresserade av nämda båt, men har ju aldrig varit i en. Har endast sett dessa på bild. Kanske det tom finns någon som skulle vilja visa upp sin båt för oss, vad vet jag:-) mvh/Micke
 7. Tänkte använda tratt utan filter. kommer iaf se hur fort det rinner ner i tratt och utan att handtafet slår ut.
 8. Jepp, inte fullt när handtaget slår ut. kollat i inspektionsluckan. ca 350 liter i och tanken rymmer ca 500l samt att jag haft koll på den andra punkten du nämner.
 9. Hade det hjälpt om man fyller på genom tratt tro?
 10. Kollat och inget vattenlås på avluftningen
 11. Kane: Borde det då inte bli problem direkt? Mackey: Har jag gjort, samma var än jag tankat.
 12. Hej. Jag har en Bavaria 27 Sport där jag har problem att fylla tanken (500L). Handtaget slår ut vareviga gång som nivån börjar bli ca 350L och jag ser skum i tankhålet. Har läst mig till att det kan vara just dieseln som skummar och slår ut handtaget, men finns det något att göra åt?. Har provat att bara smyga i dieseln utan resultat. Har ni några tips så fram med dem.
 13. Aha, tackar för det. Står ingenstans i manualen om denna, därför frågan.
 14. Dum fråga kanske, men vad driver det hjulet markerat med pil och ?
 15. Dagens arbete var rengöring av motorrummet. Abnet rengöring inhandlades efter rekommendationer att det skulle göra underverk och wow vilken skillnad.
×
×
 • Create New...