Jump to content
Friday 16 April 2021
Amanda31

Kaviarfrågan

Recommended Posts

14 timmar sedan skrev Zwen:

Efter tips i detta forum återgick jag till Ejderns för ett par veckor sedan. Mycket angenämt byte.

Har inte ätit den sedan 70-talet när jag bodde kvar hos mina föräldrar. Pappa brukade köpa den.

Det fanns även en från konservfabriken ”Fyrtornet” i rund plåtburk, jag gillade den inte på den tiden, tyckte den var för salt. Åh, jasså du pratar om 70-talet, Fyrtornets kaviar var nog på det ”ljuva 60-talet, när man for till månen i stora rör av plåt” som Brita Borg sjöng.

 

E7985736-1085-480A-B86A-419DFE7A72A6.jpeg.c624df09a332879425bee413544a34c7.jpeg

 

Om man nu inte stör sig på importerad kaviar, så finns ju den ryska, den funkar alldeles utmärkt tillsammans med champange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det fanns en blåaktig rund ganska låg plåtburk också, ungefär som en snusdosa, som var god.

Vad hette den tro? Den kanske finns fortfarande?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 timme sedan skrev Zwen:

Det fanns en blåaktig rund ganska låg plåtburk också, ungefär som en snusdosa, som var god.

Vad hette den tro? Den kanske finns fortfarande?

Jo men det var ju Fyrtornets kaviar.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

God morgon!

 

Hämtade min fru på centralen nyss och hon kom hem med något som mest kan liknas vid kiwjar,

kaviar med med kiwiinblandning alltså.

 

Återkommer med smakupplevelse, om jag överlever...

Edited by Mackey

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Terms of Use och GDPR policy Privacy Policy