Gå till innehåll
söndag 28 april 2024
Flipper_510_HT

MG är fantastiskt!

Rekommendera Poster

 

Se bara vilken kunskap som finns här. Ena dagen är herrarna båtexperter, nästa dag miljöexperter för att sen också visa sig vara experter på samhällsekonomi. Björn Gillberg och Stefan Ingves släng er i väggen, för här kommer MG.

Man kan ju inte låta bli att undra vad dessa MG-medlemmar har för jobb. Dom måste ju vara högt uppsatta i samhället, med dessa otroliga kunskaper. Frågan är bara varför dom sitter här på MG och debatterar, och inte i riksdagen, på universiteten, i EU-parlamentet eller någon annan stans där dom verkligen kan vara med att påverka.

Nej, i själva verket är nog dessa MG-medlemmar dom herrar som i lunchrummen glappar mest med käften, medan dom försöker få upp dom sista smulorna av pytt i pannan från snuskburken.

 

Hälsar Flipper, som inte kan avgöra om koppar i bottenfärgen är skadligt för miljön, om bolånekrisen i USA är skapad av journalister eller av dom som trissat upp priserna med lånade pengar, om det är bättre att ge pengar till SAAB och låta dom tillverka bilar som ingen vill köpa eller att betala A-kassa och omskola dom som skulle bli arbetslösa.

 

 

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Många av våra kära politiker är inte särskillt kunniga eller välutbildade. De flesta av våra politiker är där de är på grund av att de är duktiga talare som kan övertyga en skara människor om att deras ideer är värda att satsa på. Det som skiljer människor som har toppositioner i samhället från många andra är att de törs säga sin åsikt och stå fast vid den även om det blåser, i varje fall många av dem. Det är mycket lättare att vara profftyckare hemma i soffan än i offentlighet eftersom du hela tiden kommer att bedömmas utifrån det du gör och säger.

Det härliga med ett forum är väl att många kan komma till tals, och när det gäller många frågor i livet så finns det fler än en lösning på problem.

/Wahlis 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skrattande Vi är drömmare allihopa Glad men visst diskuteras det en massa och alla har väl sin syn som man tror helblint på. (Bara kärringen har ju opponerat sig tidigare.) Nu när man får höra andras åsikter så kan man som en annan stor grupp här i samhället snabbt vända kappan och sedan säga att det var det jag menade hela tiden till hon där hemma. Skrattande

Ps. Samtidigt. Tullen har sett en enorm ökning av införsel av potensmedel, kan det ha något sammanhang? Ds.

 



Senast ändrad av Sobril | 03 mars 2009 | 19:40

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Anledningen till att vi sitter här och tror oss veta allt  är väl att här kan vi vara anonyma och slippa stå för våra åsikter när vi får mothuggSkrattande

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det är svårt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst. :-)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nu blir jag besviken! trodde verkligen att du flipper var som jag själv & kunde alltingRynkar.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag tycker som du. Vad tycker du?

Vi skapar oppinion, står på barikaderna och skalderar. Yea! Måste då tillägga att det var bättre förr. Och ju förr det blir bättre..... eller är det hip to be a square?

Hajjaru'? Cool

/Benny Boj

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jag hjälper dig gärna med lite kunskaper om du känner att du inte når upp till nivån här ute på MG. =)

Tycker det är lite synd att du delar ut epitet som experter till de som har åsikter, synpunkter eller tagit ställning för något. Kanske säger det mer om din förmåga att hänga med i debatten. Alla sanningar är ju bara individens egen tolkning. Det finns ingen universal sanning om du nu trodde det, vilket medför att du är själv expert på att tycka det du tycker.

Anar att ditt inlägg grundar sig i dålig självkänsla. Är du månne en av de som känner avsky för herrar som vågar ta bladet från munnen och stå för sin åsikt?
En av de som knyter näven i fickan vid fikabordet för att den där märkvärdiga typen inte kan vara tyst och äta sin matlåda utan att vara så förbaskat social.

Ofta jämför vi oss med våra medmänniskor och sänker vårt eget värde i förhållande till dem och försöker samtidigt gärna hitta något hos dem som är dåligt, som vi kan klanka ner på. Allt i ett försök att må bättre på andras bekostnad.

Prova istället att glädjas åt att det finns ett sånt engagemang på MG. Vilken otrolig källa för inspiration!
Varje gång du loggar in skulle kunna vara ditt eget personliga Halleluja-moment. =)

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Man får väl skilja på tyckande och vetande. Många här på MG tycker i många, mer eller mindre kontroveriella frågor. Det är alltid kul med olika åsikter. Även om man inte delar dem så måste man i en demokrati alltid vara beredd att försvara rätten för alla att uttrycka dem.

När det gäller vetende så är MG oslagbart i båtfrågor. Vare sig det gäller lång eller kort rigg, ventilsäten på en V8 eller babystagets infästning. Inte många andra ställen kan visa upp en sådan bredd i kunnande. Här får man svar på allt man behöver (och en hel del annat också Skrattande) Med endast några få undantag är det en bra stämning och en vital debatt. Keep up the good work!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Kul att läsa av någon som har 1198 inlägg....Förvånad

Sen kan man ju fråga vilken person med något mellan öronen vill vara politiker?

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Helt sant, Flipper! Vi har båtexperter, miljöexperter och t om samhällsexperter på detta forum. Vad vi fram tills nu har saknat är någon som är expert på just andra experter! Härligt att du nu trädde fram som denna experternas expert.

Du framför ett problem när du startade tråden. Som expert måste du nu komma med en lösning, annars sjunker ditt anseende som expert. Ska vi stänga MG? Borde man installera ett Expert-filter? Ska regeringen föreslå ett Forum-körkort? Ansvaret vilar nu tungt på dina axlar, Flipper!

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...