Gå till innehåll
lördag 20 april 2024

sniparn

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    46
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

sniparn senast vann den dag 29 Januari 2019

sniparn hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

14 Trovärdig

Om sniparn

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. "Enda problemet jag kan se är att kombinationen av båtens längd och motoreffekt är över gränsen för skepparkortskrav, vilket jag inte har..." Du behöver inte vara skeppare för att äga en båt, bara för att köra den.
  2. Hade båten varit min skulle det bli: rejäl avfettning (aceton), sedan spackla upp med polyesterbaserat glasfiberspackel nu på hösten, till våren måla över med epoxygrund.
  3. Oljan rinner inte ut ifall motorn är avstängd. En liten skvätt kommer förstås rinna ur filtret, men det gör det även om motorn töms på oljan innan.
  4. Luktar det fotogen i tanken till en dieselvärmare?
  5. Ekolodsignalen går inte genom distansmaterial
  6. Statistiskt sett orsakas 5% av alla trafikolyckor av berusade bilförare. Således orsakas 95% av olyckorna av nyktra förare. Borde vi då inte enligt statistiken förbjuda nyktra förare?
  7. Väntar nyfiket på rapport huruvida den uppfyller dina förväntningar
  8. Tappade en kikare i durken en gång, dubbelbild. Minns inte riktigt men har för mig att det vid prismorna, under några gummiflärpar, satt ett par små skruvar med vilka man kunde justera prismornas vinklar. Efter lite finskruvande där försvann dubbelseendet.
  9. Gör ett nytt försök att länka. Ber om överseende med min okunnighet i länkandets fantastiska konst. Jag är mycket bättre på att mecka båt. https://1drv.ms/u/s!AtQYt5AESQZvj0jMdTWDoyTPAzfP?e=cFZALg
  10. Prövar så här då: https://onedrive.live.com/?id=6F06490490B718D4!1992&cid=6F06490490B718D4 berätta gärna hur det funkar
  11. Har laddat upp dem till onedrive, men sen då, hur delar jag ut dem därifrån hit?
  12. Har 8 filer på sammanlagt 26,3 mb. Här kan man bara lägga upp 1,95. Hur gör man dårå?
  13. Sjösatte förra veckan, nu får hon ligga i några år.
  14. Jag tycker ditt stift ser dyngsurt ut. Utan stift i , full gas några sekunder på startmotorn sedan i med stiften, fortsatt fullgas, prova starta.
×
×
  • Skapa nytt...