Jump to content
Wednesday 06 December 2023

Jorgen01

Medlemmar
 • Content Count

  1,972
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Jorgen01 last won the day on May 1

Jorgen01 had the most liked content!

Community Reputation

448 Expert

About Jorgen01

 • Rank
  Amiral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jorgen01

  glykol

  Då är det ett instrument med två skalor, har jag för mig.
 2. För dåligt batteri, testa med motorn igång. Men bara några sekunder. När du kör med trimmen har du väl motorn igång.
 3. Det påstås att 151A trycker ut oljestickan under gång. Jag har ägt en 151C där rörde sig ej oljestickan. Däremot så var bakre avgasporten uppfrätt, men det gick att åtgärda med hjälp av en handfräs och endast limpan demonterad och motorn på plats i båten. Felet hade uppstått på grund av att limpans skiljevägg var bortfrätt.
 4. Jorgen01

  Bryggplats

  Fel tråd, skulle skriva i 151 tråden.
 5. Småskador,jag tycker skeddan ser avhyvlad ut. Fila till den och låt den vara som den är. Om spåret till skruven är helt kass så kan du försöka knacka i ena kanten av det med ett dorn. Rör skruven sig inte då så får du borra lite försiktigt. Du kommer säkert att få flera och bättre tips innan kvällen.😀
 6. Hur lång tid efter ditt egna oljebyte lämnade du in motorn för service och reparation av oljeläckage? Du har kanske kört runt hela sommaren med för lite olja.
 7. Behåll du den dimensionen, det kan vara bra att ha varv att ta av när du har last i båten. Håll igen på gasen när du går utan last.
 8. Ursäkta, men trimgivaren är av noll betydelse. Det är båtens gångläge som är det viktiga, och det klarar man utan instrument. Man kan skämtsamt säga , håll horisonten.
 9. Jorgen01

  dyvika fast

  Ett foto behövs.
 10. En bild ovanifrån hade inte varit så tokigt.
 11. Om båten drar babord skall man flytta trimfenan så att den bakre delen på fenan flyttas babord. Då tvingas riggen styrbord.
 12. Vitsen med lösa nav är väl månne att man bara genom att byta hub, kan flytta propellern mellan olika fabrikat på motor.
 13. En Crescent 434 är inte så tokig, men kanske ett gränsfall att motorn är för tung. Du skulle i allafall få bra fart på ekipaget. De finns både med och utan styrpulpet.
×
×
 • Create New...