Jump to content
Saturday 25 March 2023

JEC78

Medlemmar
 • Content Count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

36 Expert

About JEC78

 • Rank
  Örlogskapten

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Finns säkert en baktanke med detta. Att på något sätt kunna använda mätningarna för att driva de processer han gör med inbillningen att han skulle vinna processerna. Nu har han som bekant inte gjort det och försöker nu desperat med överklagningar till höger och vänster i hopp om att få rätt i någon instans.
 2. Antar att de flesta klubbar har regler för hur länge båtar får stå på land i de fall ägaren saknar giltigt skäl. Att strunta i att ta bort giftigt TBT-färg lär knappas räknas som giltigt skäl i detta fall.
 3. Det är den inte. Det är bara du som har inbillat dig det (finns ett finare ord för det också).
 4. Jag känner mig oerhört kränkt av Mellgard och hans slöserier med allmänna medel, resurser och mina skattepengar.
 5. Nej, lika lite som miljöaktivister hindrar dig från att använda din bil om bilens avgasrening inte fungerar på ett tillräckligt adekvat sätt. Om bilens avgasrening (enligt bilprovningen) inte fungerar får du körförbud på bilen tills dess att du åtgärdat felet. Ingen hindrar dig från att åtgärda felet eller hindrar dig från att komma åt din bil, men du får inte använda den förrän felet är avhjälpt.
 6. Två år i Globen i mitten på 90-talet. http://www.dagensbatliv.se/scandinavian-sailboat-show-ny-batmassa-i-gustavsberg
 7. höstmässan höll väl till i Globen till en början innan den flyttade till Älvsjö.
 8. Vad är det som gör silikonfärg så miljövänligt medan silikonspray är giftigt för bl.s. vattenlevande organismer?
 9. nej, du får däremot räkna med rikligt med beväxning på skrovet, särskilt på sydligare breddgrader.
 10. Jag har upplevt samma sak här i Västra Mälaren att det är lite båtar ute och då även segelbåtar. Jag tycker det är lite märkligt att det är så lite segelbåtar ute då de inte är lika känsliga för bränsleförbrukning .
 11. I min mening är det bådas skyldighet att undvika kollision och båda ska då i detta fall gira åt styrbord för att undvika kollision. Tycker inte alls att skärgådsbåten ska ha rätt till väg i detta fall när är så pass gott om plats och inga grund att ta hänsyn till .
 12. Ny lag ska förhindra prishöjningar inför reor. https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ny-lag-ska-stoppa-bluffreor-var-tredje-erbjudande-kan-bli-olagligt https://www.sweclockers.com/nyhet/34635-ny-lag-ska-stoppa-bluffreor
 13. I Mälaren väster om Sundbyholm var det snudd på båttomt i söndags och ni hade lätt kunnat få en hel ö för er själva.
 14. Ja, det vår många år sedan jag senast köpte en båttidning och/eller prenumeration för sådan. Hittade även denna tråd:
×
×
 • Create New...