Gå till innehåll
måndag 29 april 2024
hanilu

Båtmässan/förväntningar?

Rekommendera Poster

Hej!

 Ser ni fram emot mässan? Brukar ni besöka den? Om ni ska införskaffa någonting, vad är det?

Är en relativt grön ruffhäxa som hat/älskar segelbåtslivet.. eller nåt.. I alla fall ser jag fram emot den. Fråga mig inte varför.. ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Klart båtmässan ska besökas, det är starten på säsongen. På investeringslistan står bl.a en stack-pack och offerter på ett motorbyte nästa vinter/vår.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Kalman

Visst är båtmässan intressant.

* Träffar kompisar.

*Konstaterar att man blir inte lyckligare i en stor bekväm båt som man inte har råd med å inte törs använda för det kan bli repa i lacket.

* Upptäcker hur onödigt alla prylar är å förundras över att folk måste ha dem å kan inte klara sig utan dem.

*Konstaterar att sjöstället duger ett år till, spar pengarna.

*upptäcker hur tokigt de har tänkt till vid konstruktionenav den geniala nya prylen som man måste ha å som löser ett icke problem. (exempel, alla veka löjliga små plastbitar för att slippa knyta fendern med snöre.)

*Upptäcker å funderar hur de är funtade som inte kan leva utan det nya skräddarsydda, märkes skyddsöverdraget till fendrarna i det nya vatten/smutsavvisande tyget.

* Får ett gratis gott skratt vid test av  ännu en å ännu smartare klurigare bojfångare kombinerat med båtshake, levang, vindflöjel och hundkoppel.Tillbehör finns, som tex visselpipa som talar om at bojen är klar.

*Åsså måste man le lite när man går förbi ståndet med mirakelmannen Fast inte le så han blir ledsen. Förra gången sålde han super duper rengöring. Året innan special självvulkande gummi. Special för det funkar endast när han visar det på mässan. Ja sedan har vi den automatiska myggbortjagaren, hundhemkallaren å ventilen som........Listan är lång. Undrar vad han skall sälja för mirakel grej i år. Ett drapperi man hissar i msten så man får en bakgrund med sol på vid regninga dagar? Funkar även som stordia skärm. Då kan alla se videofilmen som strömmas ner med den nyaste ......hmm.....

*Kan kanske köpa en måspekare. Den funger så att när man ser på TV-video osv så ser man inte måsarna. Men då ropar måspekaren: Mås om styrbord kranbalks vis. Då kan alla springa ut å titta på naturen å dessa underbara varelser, se dem segla runt i luften. Härligt.

* Den finns i en lyxvarient som ropar även för andra fåglar. Den dyraste talar även om vad fågeln heter. Kalle Anka, Mårten gås, samt den trevliga gåsen Um-gås. Den ser man annars inte så ofta numera.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser
Gäst Kalman

Fniss....hi....hi....skall dit på tisdag mellan 15:oo å tills de stänger på kvällen.

Kommer förhoppningsvis träffa två trevliga personer från MG som jag  avtalat möte med.

Ett sätt att UM-gås........

.......å snacka inte om att gäss är dumma, en kompis åt gås härom veckan å sade att den var inte dum........

:-))

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...