Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Harry-Boy

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Harry-Boy

  • Placering
    Kadett
  1. Klart båtmässan ska besökas, det är starten på säsongen. På investeringslistan står bl.a en stack-pack och offerter på ett motorbyte nästa vinter/vår.
  2. Har hört att tidiga Shipman 28 (1970-1973) ska ha vissa kvalitetsproblem. Vilka är problemen och vilka förändringar gjordes på de senare båtarna?
  3. Var och tittade på en Maxi 77 som har stått på land några år. Den står på en vagn som hade alltför liten yta i änden på en av stöttorna (eller vad de nu kallas) och detta har resulterat i att sidan på båten, strax under vattenlinjen, har en liten inbuktning (ca 2-3 cm djup på en yta av ca. 40 cm). Kommer denna inbuktning att fjädra tillbaka eller kommer den att vara bestående? Påverkar detta skrovets hållbarhet? Tack på förhand för era svar!
  4. Hur stor motor ska man ha till en Saga 27. Ser man på Volvo Pentas hemsida och använder deras motorguide så klarar man sig med ca. 30 hk om man nöjer sig att tuffa fram i max 7 knop. Finns det någon med erfarenhet som kan svara på frågan?
  5. Tack för era förslag, det har gett mig lite att fundera på. Bra forum detta, uppskattar det verkligen.
  6. Bayliner Trophy såg intressant ut, jag ska ta mig iväg och kika på en som är till salu. Tackar för tipset.
  7. Jag är ute efter en rejäl trolling båt som ska användas utanför Gävles kust(i princip ingen skärgård). Den ska ev. även vara övernattningsbar för att avändningsområdet ska breddas. Bensin eller diesel? Är intresserad av tips utifrån era egna erfarenheter.
  8. Jag är ute efter en rejäl trolling båt som ska användas utanför Gävles kust(i princip ingen skärgård). Den ska ev. även vara övernattningsbar för att avändningsområdet ska breddas. Bensin eller diesel? Är intresserad av tips utifrån era egna erfarenheter.
  9. Ganska så magert, men en abborre på 1,2 kg i alla fall. God fiskelycka!
  10. Hej! Fick en abborre igår som jag tänkte kroka av försiktigt och släppa tillbaka, men upptäckte då att den redan hade en krok djupt inne i munnen med ca. 15 cm lina. Tror inte att den hade slitit av lina då den var för liten för att kunna göra detta, utan det troliga är att någon bara har knipsat av linan för att slippa ta rätt på fisken. Var varsam med vår natur och våra djur!
  11. Vad är ett vettigt pris för en 15 hk 2-taktare årsmodell 95-99? När jag tittar på blocket så verkar det som att de är Guld värda av priserna att döma. Eller åtminstone lika mycket som när de var nya. Nybörjare som behöver lite hjälp. /Harry
×
×
  • Skapa nytt...