Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

hanilu

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    12
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om hanilu

  • Placering
    Kadett
  1. Tack Robert77 för tipset! Ska nappa på detta!
  2. Lugn nu! Jag svarade på frågan Vad tycker ni om vattenskotrar? TS vädjade ärlighet. Och helt ärligt blir jag irriterad på dom nu. Naturligtvis rör det sig om några rötägg, så alla halar jag inte under samma köl. Och du! Det blev bevisat.... Heeeelt otroligt. (tar för givet att de flesta förstår vad jag menar)
  3. Jag tyckte också det såg härligt ut när när skotrar susade förbi vår brygga på Dalälven.. ...ända tills det började försvinna dunkar och trycktankar ur småbåtarna runt omkring.
  4. Norra Uppland.(Skutskär) Lilla båten i Dalälven Segelbåten i Norrviken, Vätö.
  5. Hej! Ser ni fram emot mässan? Brukar ni besöka den? Om ni ska införskaffa någonting, vad är det? Är en relativt grön ruffhäxa som hat/älskar segelbåtslivet.. eller nåt.. I alla fall ser jag fram emot den. Fråga mig inte varför..
  6. Det skiljer 9 kilo i vikt (inkl. drev). Så antar att det är relativt försumbart. Måste kolla upp att det får plats. VP D1-20 kommer 3,4 cm längre mot fören. Undrar hur det är med motorbäddan. Ser på Volvos hemsida att de har konsoler för att ersätta MD7, men hittar inte att det finns för VP 2002?
  7. Rimligt att ställa som krav att man ska vara överrens om detaljerna i affären innan provkörning. Som säljare kan man ju artigt ställa frågan om priset är ok och att kunden är redo att göra affär, om allt är till belåtenhet vid provtur och besiktning. Verkar de inte vara seriösa kan man ju neka provkörning. Att vara förbannad på att folk kommer och tittar är ju bara löjligt. Så fungerar det när man säljer något. Lämna båten till försäljning till någon som gör det professionellt, om man inte vill göra jobbet att sälja båten själva. Att sälja något är ett arbete. Tänk vad lätt det vore att vara säljare om man bara slipper att ha att göra med de jobbiga kunderna ;-)
  8. hanilu

    Ekolodsgivare?

    Hej! Har en Fishfinder 100 (ekolod) med en skärm som packat ihop. Ibland ser man djupet på skärmen, lite otydligt, så jag vet att den i övrigt fungerar. Nu till min fråga: Finns det någon annat ekolod som passar till den givare som sitter någonstans i båten (vet ej var)? Skulle vara enkelt att bara byta ekolodet och slippa dra ny kablage och givare. Någon som har en Fishfinder 100 till salu?
  9. Tackar så mycket för era svar. Någon som har egen erfarenhet av VP D1-20?
  10. Hej! Vi funderar på att byta motor i vår Comfortina 32 och ersätta den 30 år gamla VP 2002 och S-120 drev, mot VP D1-20 med ett S-130 drev. Har försökt hitta info om vilken propeller som är lämpligast. Kan vi använda vår gamla 2-bladiga folding propeller? Passar den? Har ni tips eller erfarenheter av VP D1-20 med S-130 drev, så tas dessa tacksamt emot.
×
×
  • Skapa nytt...