Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

Cam72

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    440
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Cam72 senast vann den dag 11 Juli 2018

Cam72 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

56 Expert

Om Cam72

  • Placering
    Kommendör 1. graden

Senaste Profilbesöken

2 390 profilvisningar
  1. Hej stämmer, det är ett kassette montage på en orrskär. Ja det tog ett tag innan jag listade ut att det var förlängt, har alltid fått i 3,1liter i drevet medans alla kunniga och listor hävdat 2,7liter 😂 Det sitter en 42a så 230hk, om nu alla hästar är hemma. Monterades 2001 och verkar fungera tack och lov.
  2. Hmm, intressant, jag har då inte noterat något hål eller ledtråd till igensatt hål. Har haft båten i 8år och inget har hänt men jag antar att det kan stå vatten i utrymmet under ”gälarna” (vattenintaget) om det inte dräneras. Har jag bara haft tur?
  3. Vill någon vänlig själ upplysa mig om vilket hål som ska pluggas? kanske inte finns på mitt DP-E? tack på förhand
  4. Hej det är en orrskär så den är platt som en pannkaka i botten, Mao ganska lätt att flytta, på gott och ont så klart för blåser det fladdrar man runt som en hal tvål. jag ska leta upp motorer och slöjda med svetsen i vinter, återkommer när det händer något. Återigen stort tack!
  5. Guldgruva till information! Har testat med min 55lbs jag har till gummibåten och tyckte ändå att den flyttade båten hyfsat eller egentligen tillräckligt för de små justeringar som jag ska utföra, lutar åt att leta upp 2st 55or Mao. så om jag förstod texten på din sida rätt så polvänder/skiftar man bara svart och rött för fram/back?
  6. Hej jag är i ett mycket tidigt stadie i mina funderingar att bygga akterpropp av en, alternativt två stycken elutombordare. innan jag startar en eventuell tråd om själva bygget undrar jag om någon har koll på varför det är 4st trådar ner till motorn enligt bild som jag skärmdumpar från film som visar hur man kortar ner riggen på en Minn kota C2. tack på förhand!
  7. Rekordet denna sommar 11.0 i Nynäshamn. 18.4-19.5 i sågviken under lördag och söndag. Även södra sidan höll 18grader. av 10 båtar som gick genom draget gick 8 in i rassavikar, jag gissar att många går in och vaskar av sig. Själva gick vi till Fifång vilket bjuder på 18.5 grader.
  8. Rekordet denna sommar 11.0 i Nynäshamn. 18.4-19.5 i sågviken under lördag och söndag. Även södra sidan höll 18grader. av 10 båtar som gick genom draget gick 8 in i rassavikar, jag gissar att många går in och vaskar av sig. Själva gick vi till Fifång vilket bjuder på 18.5 grader.
  9. Vi har varit ute snart en vecka och hållt oss kring Rånö med omnejd men nu börjar besättningen tröttna på vattentemperaturen som legat mellan 12-16 grader. Är det någon som varit förbi rassavikar eller gravamaren på senaste tiden och har koll på vattentemperaturen där?
  10. Var håller du hus? Jag har reservproppar B5 eller B6 liggandes om du vill låna för prov? Skicka Dm
  11. Hej då pentas drevpåfyllare inte är optimal för vår båt pga att badbryggan är i vägen tänkte jag tillverka en egen. Vet någon vilken gänga denna plugg har?
  12. tack för svar! Det stämmer det är en A om jag informerats rätt. vipparmsbrygga var ett egenpåhittat namn för mojängen vipparmarna sitter i, någon kanske har den rätt benämningen?
  13. Resan fortsätter, om än i sakta tempo 😂 vi har nu monterat tillbaka toppen + den mesta av kringutrustningen och kommit till montage av ventilbrygga samt ställa ventiler. Är det något speciellt att tänka på vid montage av ventilbryggan? Det finns aningens justermån längsgående och sidledes, vi pratar om någon mm. tack på förhand!
×
×
  • Skapa nytt...