Gå till innehåll
fredag 19 april 2024
orustbo

Fryst Hummer

Rekommendera Poster

Ser att du inte fått något svar.

Jag har haft hummer över ett halvår i frysen, inte fel att ta fram på våren när sommar känslorna kommer.  Viktigt enligt mig är att frysa in den i lagen man koka den i för att undvika att köttet blir segt. Att frysa in med vätska ser man tydligt även på frysta räkor i butik då dom sprayas med en hinna vatten innan dom fryses in, allt för att undvika att köttet blir segt.

När hummern varit fryst så är det gott att göra något fint i ugnen, då den känns mycket färskare.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Hummer går att ha i stort sett hur länge som helst till skillnad mot mer feta livsmedel som lax som härsknar även i fryst tillstånd. Är den ordentligt omgiven av lag så torkar den ju inte heller som räkor som är styckefrysta gör.

Bon apeti´ t

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...