Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

orustbo

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    57
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om orustbo

  • Placering
    Löjtnant
  1. Jag har en lindragare som jag har andvänt I ca 10 år utan att få några problem med laddningen av batteriet. Nu har jag ca 20 minuter att köra varje gång som jag skall dra tinorna. Det hinner kanske laddas på den tiden.
  2. Var inte det ett jäkla kilopris där? :/ Vad kostar sillen? köp frysta block på astrid i rönnäng och salta själva istället Vet du vad dom skall ha för sillen på Tjörn?
  3. Var inte det ett jäkla kilopris där? :/ Vad kostar sillen?
  4. När man saltar in fisk så avger den vatten. Man har altså inte använt något vatten utan det kommer från fisken. Då ser det ut som den ligger i ett vattenbad.
  5. När man saltar in fisk så avger den vatten. Man har altså inte använt något vatten utan det kommer från fisken. Då ser det ut som den ligger i ett vattenbad.
  6. Hej, Du måste låsa upp skrivskyddet.
  7. Hej, utan svältkammare tror jag hummer kryper ut tills slut, nackdel är att tenan blir längre. Jag kollar mina tenor 2-3 gånger i veckan beror på väder och vind. Hummer vill att tena skall ligga stilla, så har så tunga tenor som du orkar dra upp.
  8. Jag har en diameter på ca12 cm på min rem skiva. Mina tinor väger ca 10-15kg. + fångst. Och det är inga problem.
  9. Hej, förr i tiden så hadde dom en stor sten i tinan som tyngd, den målades alltid vit. Så det har nog något med den vita färgen att göra.
  10. Ja det stämmer JOYSAM måste öppna det.
  11. Hej, Länken funkade men det gick inte att skriva något. Har någon mer problem eller är det bara min tangenter som är kass? Jag har kopierat iden, så jag har ett eget exelark för min egen del, men det hadde varit rolig om det funkade på webben.
  12. Inget vidare fick bara behålla 9st i år. Det brukar bli 15-20 och i år har vi fiskat längre än vad vi brukar.
  13. Hej, Då leder jag med 6st. Fick behålla 5. Tinan hadde stått i en vecka.
  14. Hur går det för andra? Vi har bara fått en hummer på en veckas fiske! Hoppas det går bättre nästa vecka.
×
×
  • Skapa nytt...