Gå till innehåll
söndag 28 april 2024
spekulant

Köpa Flipper?

Rekommendera Poster


Hej!

Vi tänker köpa vår första båt och behöver lite hjälp...

Vi är ute efter en mindre ht båt för 2 pers att åka på dagsutflykt och kanske övernatta i. Båten kommer att gå i Siljan.

Funderar nu på en flipper 575 ht från -82 motor yamaha 85 hk från -84. Kapellet är några år gammalt. Han ska ha 76 000 kr för den. Båten ser fin ut, men jag har inte mycket att jämföra med.

Någon som har någon åsikt om en flipper 575 eller något speciellt vi ska tänka på att titta efter vad gäller just den modellen. Vad tror ni om priset? Har inte så mycket koll på vad som är rimligt... kanske lite högt eller?

 

Tacksam för svar!

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Det här med priset kan bara du och säljaren komma överens om. Som vägledning till priset kan man titta på en massa båtar/annonser och därefter komma fram till vad som kan anses vara rimligt. Priset är också avhängigt på skick dvs hur och när service är gjord/-a. Hur båten är skött och så vidare. Lycka till med båtköpet. mvh/Nitro

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser


Jämför med andra båtar och resonera dig fram till vad denna kan vara värd. Räkna ut ca pris för delarna var för sig, motor, båt, ev. trailer etc. det gör det lättare att jämföra.

 

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Nummer 1 Hærligt med mer Flipper. 21.gif\  Sedan ær det mycket på hur han/ dom har skøtt den, Om du vill pruta ner lite på priset kan du køra med detta. Om det ær något liv i motorn, OM propellern ær skadad, Rostangrepp på motorn, Slitet træ,Fråga efter instrux. Då brukar dom bli lite nervøsa.

 

JOker

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Skapa ett konto på maringuiden.se. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Medlem på maringuiden.se? Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa nytt...