Jump to content
Monday 27 May 2024

spekulant

Medlemmar
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spekulant

 • Rank
  Kadett

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Har nyligen köpt en flipper 575. Har upptäckt längsgående sprickor i skrovet nere i förvaringslådorna, alltså ner i vinkeln. Inga stora så att det är sprucket rakt igenom men dock en sprucket. Detta i alla förvaringslådorna på sidorna. Någon som vet om detta är något allvarligt som behöver åtgärdas?
 2. spekulant

  badstege

  Den ser ju perfekt ut! Vill du berätta hur du har gjort och vad du har använt för material?
 3. spekulant

  badstege

  Hej, Har en flipper 575 och den har enbart orginalbadstege dvs 2 steg och går inte under vattenlinjen. Någon som vet någon badstege som går att fästa i den badstege som redan finns för att slippa göra hål? Klicka på länken för att se hur det ser ut... (dock inte vår båt, bild hämtad från blocket). http://www.blocket.se/vi/11645358.htm?ca=6_s
 4. Ok. Men det är inte något problem att ha bägge batterierna på samma sida?
 5. Hej! Har tänkt komplettera startbatteriet med ett extra batteri (för förbrukning) i en mindre ht-båt (flipper 575). Utrymme för batterierna finns längst bak i båten på vardera sida. Har hört att det ofta blir problem om man placerar batterierna på samma sida t ex att båten drar snett. Stämmer detta? Hur hade ni gjort? Någon som har erfarenhet av två batterier i en flipper 575? Pratade med någon som placerat batterierna längre fram, precis bakom de båda stolarna för att det blev för tungt med två batterier längst bak. Någon som känner igen detta problem?
 6. Hej! Vi tänker köpa vår första båt och behöver lite hjälp... Vi är ute efter en mindre ht båt för 2 pers att åka på dagsutflykt och kanske övernatta i. Båten kommer att gå i Siljan. Funderar nu på en flipper 575 ht från -82 motor yamaha 85 hk från -84. Kapellet är några år gammalt. Han ska ha 76 000 kr för den. Båten ser fin ut, men jag har inte mycket att jämföra med. Någon som har någon åsikt om en flipper 575 eller något speciellt vi ska tänka på att titta efter vad gäller just den modellen. Vad tror ni om priset? Har inte så mycket koll på vad som är rimligt... kanske lite högt eller? Tacksam för svar!
×
×
 • Create New...