Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

kanshepeter

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    124
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om kanshepeter

  • Placering
    Örlogskapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. cobradreven är nog inte världens roligaste,,men nu finns det ju bra adappter att köpa för 4000-5000kr och sen kan man hänga på ett mercruiser drev.
  2. Jag har också en Capri 1952, fast bowrider. 3,0. och är nöjd. Jag tror mycket av det man hört är skrönor och babbel. skitbra båtar som också har en riktigt snygg design och funktion.
  3. Hade nog hoppat över punkt 8,, klibbduk ska du använda efter slipningen , för att få bort slipdammet.
  4. det vanligaste att åka är så långt plånboken räcker, hur långt är ett snöre ?
  5. Sea ray är oftast bra båtar, men allt hänger så klart på vem som haft den innan, även en bra båt kan bli skrot med fel ägare. Ja så klart du klarar det själv,det är ju ingen jättebåt och det är väl perfekt att börja med. med en 11 åring som hjälper till så är det ju inga problem. det är väl bara att ta det lungt och testa sig fram, puttra runt i mälaren är väl perfekt i början, även om det snabbt blir lite tråkigt att plaska runt i grodhavet. Det som är riktigt spännande är att lägga till i gästhamnar första gångerna, när det är fullt med publik på bryggorna. den nybörjare som inte har fjärillar i magen då ljuger. men det är samma där,,alla har vart nybörjare och efter några gånger när du lärt känna båten så är det en baggis,, och då brukar man byta båt..ha ha.. lycka till
  6. Vattenpumpen kanske? Hade samma problem med en Exotica jag hade för några år sen, och efter mycket funderande, byte av diverse delar, rengöring värmeväxlare och jag vet inte vad, och många bessewisser förslag,,som bara blev dyrt,,så tog jag lös vattenpumpen,,och då hade skovelhjulet i släppt från själva axeln, vilket gjorde att den ibland lyckades snurra och kyla och ibland bara axeln som snurrade,,köpte ny vattenpump och sen var det löst. Senast ändrad av kanshepeter | 08 september 2011 | 23:37 Senast ändrad av kanshepeter | 08 september 2011 | 23:38
  7. huu vad hemskt att packa ihop sig som värsta husvagnskamparna... vad är nöjet i att ligga med båtarna i drivor utanpå varandra och klänga över andras båtar??? flytta på andras båtar, klampa över någon annans båt med skor..ja jag säger då det. Senast ändrad av kanshepeter | 29 juli 2008 | 00:41
  8. Garmin 420s och en hög med papperssjökort för grundplanering
  9. Har snackat med Carver i Italien och fått tag på en del prylar, kepsar, tröjor m.m Har även nya dekaler för Montego. Så är det av intresse så skrik till.
  10. Har fixat dekaler till Montegon
  11. men håller nu i allafall på att ta förarbevis hela familjen.
  12. Frågan är väl, eftersom så många tycker det är ok att dra i sig en nubbe eller två och gärna en wirre och ett par bira.... vad hjälper då ett obl förarbevis? rattar man runt båten bättre påverkad med ett förarbevis?? Nääe åldersgräns på 18år och nollgräns på alkohol. sorry det var ju inte det här du frågade efter..... så kompetensen överstiger förarbevis, men ingen utbildning. 28fots 35kn mälaren och sthlm skärgård.
  13. Ett vacum i motorrummet??????? Vad händer då om man öppnar motorluckan under gång?? dör din motor då? Går det överhuvudtaget att öppna om det är vacum??? borde bli ett ordentligt sug under den luckan.. Du har nog missat nått här... Luft behövs självklart till en motor, diesel eller bensin. och vacum är väl det samma som att man tar bort all luft.
  14. Har just kollat runt till min båt, och ca 20 000kr färdigt i båten, om man köper bogpropp m.m hos Erlandssons och sen låter proffs instalera. Problemet är väl mer att nu är det nästan för sent, för det verkar vara låååååååååååånga köer hos dessa gubbar, så typ i augusti eller så har jag fått till svar.
×
×
  • Skapa nytt...