Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

ymer

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    21
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om ymer

  • Placering
    Kadett
  1. Jag fick en 8.5 m båt på 2,8 ton fraktad svart för 6000:-
  2. Vi har en 268 och är väldigt nöjda den är ombonad och detalj kvaliten känns väl byggt.Vi tittade på lite olika typer av båtar bla nimbus26 men det vart en 268 totalt så har den varit till belåtenhet alla har en ordenlig bädd alltså inga bäddningar morgon o kväll och så dålig plats för spl o bad där bak är det inte.
  3. Problemet är ju att det är ju när man skall till ex en ö där man aldrig har varit, står då namnet på fel ställe så blir det ju problem.
  4. ymer

    Furuno GP-7000

    jag undrar om någon har erfarenhet av att koppla en GP-7000 plotter till pc.Och en annan fundering mitt C-MAP kort visar ett felaktigt läge för Rindö i Sthlm skärgård och nu funderar jag på om det finns fler fel?
  5. Det är en trevlig båt.Jag tog hem min från USA och det funkade bra.Jag tycker det skall sitta en 7,4lit Big block under huven på 330hk.Targabåge är också att föredra för placera gps antenn topplanterna o dyl.Men den är dyr i drift 2,5 lit dist får man räkna med.
  6. Jag har en Usa import som har en typ av botten färg som inte biter på snäckor.Finns det något effektivt medel för att avlägsa dessa då själva rotensitter som själva F*n eller måste jag slipa bort hela färgen?Jag målade met lefhant förra säsongen men den tillmotsats mot snäckorna åkte av.
  7. Jag hade en saga 24 som inte drog någon soppa alls för man orkade aldrig åka ut.Nu har jag köpt en sea ray med 7,4l V8 den vill man ju vara ute med jämt så på det viset kostar det ju mer men kännsla måste få kosta8-)
  8. ymer

    MPH eller knop

    Är det samma eller?
  9. Jag har fått hem min searay 268 men jag hittar inget sätt att sätta igång kylskåpet,och hur tar man bort sitt dynerna i dinetten?
  10. ymer

    gps eller?

    Vad försorts nav o djup seende utrustning har ni i era båtar?
  11. Exakt,men jag har en del puts o göra.innan jag kan ut och njuta på sjön.
  12. För att inte tala om alla ägare till snipor som åker båt för att spara soppa:-D
  13. Det vore ju kul om vi som inte har nordiska båtar kunde fixa en klubb i forumet
×
×
  • Skapa nytt...