Jump to content
Wednesday 24 July 2024

Daniel71

Medlemmar
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Daniel71

 • Rank
  Kapten

Mina båtar

 • Båtens namn
  Husky R8

Recent Profile Visitors

1,206 profile views
 1. Nej, klarat mig denna säsong...
 2. I full färd med mitt identiska montage nu. Hur gjorde du med utrymmet för linan? Jag tog bort den skruvade trädurkbiten och trodde att det skulle vara fritt fall därunder. Men jag hade plastdurk där. Funderar på att kapa upp den och hitta em plastblja med dränering för att låta linan falla ner i. Hur gjorde du?
 3. Också ganska övertygad om att det är oxid. MEN varför i stråk i båtens längdlinje? Gissar på att det har något att göra med tillverkningsprocessen, det är ingen yttre skada då de går bakom orginaldekalerna som är monterade.
 4. Vad är detta, varför har det kommit och hur tar man bort det?
 5. Fick du något svar på om detta var normalt?
 6. Ja då är det nog luckan ändå, (förhoppningsvis). Min har inte läckt in något mer vad jag kunnat märka efter den åtgärden iallafall.
 7. Vattentrycksmätare är inte standard och finns inte på motorn märkte jag efter kontroll. Så enkelt det kan vara😀
 8. Har inte manualen och har heller inte kunnat hitta den, har du länk eller kan dela med dig av pdf? Trodde i min enfald att om det finns på skärmen borde även sensorn finnas, och misstänkte att det kanske var fel på sensorn. Men det kanske inte är så.
 9. Bumpar liv i denna tråd då det verkar finnas en del kunnigt folk här. Varför visar inte vattentrycksmätaren något? F300B -17, 6YC
 10. Mätaren var nog 6-7 av 10 på stapeln. Kör normalt på 2-3. Ligger på västkusten, så definitivt bottenmålad.
 11. Testade igen. Trimmade ut betydligt mer än jag gjort tidigare, kom upp till 5500rpm och ca 46-47 knop. GPS historiken säger 49 knop. Så allt får nog anses vara som det skall.
 12. Hittar inte tråden om propptesterna, kan du länka? Jag har 15x20, sist jag testade varvar den 5100, toppfart ca 44. Saknas lite känns det som. Eller vad tycker du?
 13. Någon som kan dela med sig av bilder på hur era ankarspel sitter monterade, gärna invändiga bilder. Planerar att montera ett på en R8, oklart vilket än, under vintern och skulle gärna vilja ha lite input om detta. Tar även tacksamt emot råd om vilken dragg, ankarrulle och spel ni använder med.
 14. Vad bra! Har du gjort några andra åtgärder som gjort att det slutat läcka in eller har det inte regnat så mycket denna period? Annars är det bara att gratulera till en självtätande läcka😀. Såg förresten ditt andra inlägg om propellerbytet, redovisa gärna resultatet!
×
×
 • Create New...