Jump to content
Thursday 01 June 2023

OckelboUffe

Medlemmar
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About OckelboUffe

 • Rank
  Fänrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Roligt med ett ämne som berör så många , säkert har många fått ny info om batterivärlden. Jag kan tillägga att det finns på min båt solpaneler installerade, vet ej ännu var dom är kopplade till, jag har för avsikt att montera uppladdningsbar belysning ”inomhus” som inte berör batterierna och motorn är en AQ151C, kanske bara behöver 2 batterier, just det, finns ett litet kylskåp med….
 2. Grymt bra förklaring, låter som om jag får investera i 3 nya batterier.
 3. Bilden togs direkt efter jag kom hem med båten, hade väl tagit bort någon kabel… men alla batterierna var urladdade, nu är dom hemma och rengjorda, laddade och fina ( 2st) ska köpa nytt och rengöra så fint jag kan, tänkte med bilden att visa hur förre ägaren kopplat, ser väl rätt ut ändå eller… någon laddare har jag inte hittar än.
 4. Hej! I min nyinköpta båt finns det tre batterier, har laddat alla 3 och ett batteri verkar det vara fel på.... (går ej att ladda fullt) och det är på 73 ah, dom andra 2 som funkar är på 86 ah. Betyder det att det skall vara 3 likadana, så det är väl bara att köpa ett nytt 86 ah då eller? 3 nya....:-(
 5. OckelboUffe

  NIMO 23

  Hejsan! Sålt min Ockelbo... och hittat en Nimo23 1990 i bra skick, inte sett den än, men vad säger ni om själva båten, är det något och ha eller finns det bättre alternativ i 80 - 100 000 klassen. tack på förhand!!
 6. Var? Hörde ikväll att en medlem i vår båtklubb fick vänta halva sommaren på delar till sitt cobra drev från USA…
 7. Hej! sökt efter info om den här motorn på forumet men det mesta är för gammalt tror jag. Hittat en Four winns med den här motorn, dom flesta säger nej, nej… finns inga reservdelar osv. Någon som är insatt i detta, har det hänt något på reservdelsfronten senaste tiden?
 8. Tack! Börjar med smörja vajrar och sedan drevet👍
 9. Nja, det gör det nog inte… jag kan ju gasa bakåt…
 10. Aq131 Vp 290, stått i en vecka, gick perfekt innan men idag fick jag inte i backen. är det bara att ta upp den och plocka sönder drevet eller? tack på förhand!
 11. Tackar, köper ny imon!
 12. Då testar jag det, en annan fråga angående röd och svart kabel, ät det egentligen någon skillnad rent prestandamässigt? tack för info!
×
×
 • Create New...