Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

Storebro34

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    32
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Storebro34 senast vann den dag 24 Januari

Storebro34 hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om Storebro34

  • Placering
    Fänrik

Profile Information

  • Interests
    Fiske, trav, båtsemestrar, husbilsemestrar, veteranbilar och svampplockning.

Mina båtar

  • Båtens namn
    Maharajah
  • Bild

Senaste Profilbesöken

1 053 profilvisningar
  1. Ibland skiljer det naturligtvis i kvalité och man brukar ju säga att man får vad man betalar för, men om det är identiska produkter från samma källa så börjar man att klia sig i huvudet.
  2. Har noterat att det kan diffa ganska så rejält mellan olika firmor för samma varor. Prisskillnader finns alltid men ibland så ser man ganska horribla diffar som gränsar till ocker. Såg t ex den här Biminitopen hos Marin & Fritid för 8995 kr. https://marinfritid.com/produkt/40693/ Marin & Fritid är återförsäljare för Jonettibåtar som tar 5495 kr för samma top https://jonetti.se/biminitop/biminitop-high-185 och Marin & Fritid lägger alltså på 3500 kr, vilket är ett rätt saftigt påslag för att uttrycka sig milt. Så det lönar sig att leta runt litet och inte bara köpa första bästa. Någon annan som har några liknande exempel?
  3. Det blev två nya toaletter på Biltema. Får se vad det är för kvalité och hur dom funkar.👍
  4. Storebro34

    Garmin 4008

    Tid Kvar: 11 månader och 20 dagar

    • Säljes
    • Begagnad

    Har en Garmin 4008 plotter över. Lite lacksläpp bak, en mindre spricka i plastram fram. Kan ev skicka med sjökort VEU470S Strömstad - Halmstad samt Vänern/Vättern m fl insjöar.

    2 000 kr

    Årjäng - SE

  5. Jag har en helt ny överdel i kartong men saknar en underdel. Princess reservdelar har den inte på hyllan. Men tack för input..
  6. Är det någon som känner igen denna motor med pumphus och vet var man kan få tag i en dylik MED pumphus? Det framgår av etiketten att den är "Made in Italy", inget mer. Pumphuset har ärgat sönder så att gängorna som håller motorn i huset har pajat. Har suttit originalmonterad i en Princess 41 (sitter en likadan i främre toaletten).
  7. Såg att MacDonalds i Göteborg skulle lansera en ny fiskburgare. McRill🙈
  8. Dom hade grejorna jag sökte. Tack för tips🙂
  9. Kollade, det var duk, inte väv. Tack ändå.
  10. Ja, men det är bredden jag är ute efter, brukar normal ligga på 150-152 cm hos marinhandlarna.
  11. Hej på er. Någon därute som har koll på om det finns någon leverantörsäljare av marinblå kapellväv som är minst 170 cm bred? Skall sy upp ett nytt hamnskydd till flybridge som är 320 cm från sida till sida och tänkte slippa skarva mer än en gång.
  12. Jag blev faktiskt uppringd av en "tekniker" nyss från Telldus i Varberg som pratade om anstorming av data, flaskhalsar i systemet och berättade att dom hade tio olika servrar som några fungerade bra, andra inte. Man jobbade för fullt på att lösa problemet, hette det vidare. Jag frågade om man kan förvänta sig att det kommer att fungera som tänkt framöver men det kunde ha inte lova. Har några mil till båten och vill ju ha koll på att man har plusgrader på motorerna även när det blir 20 minus.
×
×
  • Skapa nytt...