Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Manzzon

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    9
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Manzzon

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

425 profilvisningar
  1. Tanken är att allt ska vara avslagit i båten via huvudströmbrytarna. Jag åkte ner och kollade idag och det ser ut som att landströmmen är kopplad direkt till laddaren och därifrån går det två röda kablar till respektive batteri. Så jag antar att jag kan göra på det viset för att få underhållsladdning under vinterförvaringen.
  2. Kommer varmförvara båten med tillgång till ett vägguttag. Har följande i båten (askeladden z7), om jag kopplar in landströmmen så kommer den att underhållsladda antar jag? http://www.cyber-bridge-marine.com/Marine-RV-Battery-Chargers.html Måste huvudströmbrytarna i båten vara påslagna för att den ska ladda?
  3. Har en Quick sbc advanced plus battery charger i min Askeladden Z7. Håller på och kikar på två nya batterier och efter lite läsning så är det nog två Biltema AGM batterier jag vill ha för att ersätta det gamla. Funkar den laddare jag har för dessa och isf bör jag ställa den på gel eller wet? http://www.cyber-bridge-marine.com/Marine-RV-Battery-Chargers.html Jag har även möjlighet att koppla in landström till båten.
  4. Har själv en Z7 hade inte Z8 haft en så hög prislapp så hade jag köpt en sådan. Tycks vara en mycket trevlig båt, om jag ska byta upp mig i framtiden så ligger Z8 högst upp på listan. Har nytt kapell till min, de tappar färgen i solen sen är de väl troligen lite känsligare för revor. Får man vara nyfiken och fråga vilket pris du fått?
  5. Någon som kan tipsa om ett ställe som kan tänkas ha detta tillbehör till Navman Trackfish 6600. Googlat utan lycka tycks vara out of stock överallt. Navman Single Engine Fuel Kit AA002277R - Single engine gasoline fuel kit
  6. Har precis köpt en Askeladden Z7 med en Mercruiser 260HK 5.0L. Båten har trimplan med en skala 0-100. Min gamla båt gick obesvärat och snabbt upp i plan utan trimplan (Ryds 20DC) medans denna större båt kräver lite mer finess och erfarenhet misstänker jag. Någon har kanske samma modell eller liknande och har lite tips hur man ska bära sig åt för att snabbare få den att plana för nu gräver den ner sig en bra stund innan man får upp den? Behöver helt enkelt lite tips om hur jag reglerar drev och trimplan. Mycket trevlig båt i övrigt, kommer ta tid att utforska alla smarta finesser!
  7. Vore snällt om du kunde mäta på ett ungefär höjden över vattenytan så jag vet om denna båt går in i mitt båthus eller om man får kika efter något annat.
  8. Hur högt över vattenytan är targabågen på denna båt? Någon kanske kan berätta lite mer om denna modell med VP D4 motor.
×
×
  • Skapa nytt...