Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

ahlquist

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    26
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om ahlquist

  • Placering
    Fänrik

Senaste Profilbesöken

505 profilvisningar
  1. Hej, hittade den här tråden när jag sökte efter att klä om sittbrunnen till min Bavaria 32 Sport 2004. Min fråga är hur sitter dynorna fast? Ser 3 st stjärnskruv underifrån men är det något mer som håller fast den främre av dynorna i u-soffan? Vad valde du för klädsel till slut, har du ngn bild på resultatet? Tack på förhand/Christian
  2. Tack för svar! Den visar tom tank... Ska följa dina tips nästa gång jag är i båten!
  3. Jag har en Bavaria 32 Sport från 2004 där tankmätaren har lagt av, någon som har en idé på orsak och åtgärd?
  4. Har en Wellcraft 2600 Martinique från 2003 som jag tror uppfyller det mesta av dina önskemål...
  5. Ska kolla propparna när jag lyfter båten nästa vecka så får vi se om det blir ett av vinterprojekten.
  6. Det är första säsongen med båten och det har varit samma från början. Bytte bränslefilter direkt när jag köpt den. Tror inte att det sitter en vattenavskiljare men ska kika extra noga nästa gång jag är i båten.
  7. Ska lyfta båten om ca en vecka så jag tror jag väntar tills dess....
  8. Båten ligger i så det är svårt att kolla stigning etc, det enda jag kan säga är att det är DP. Går rent hela vägen tills den inte ökar mer...
  9. Har som rubriken beskriver en VP V8 (Gi från 2003) som inte varvar ur ordentligt, kommer upp i max 4000rpm men sen är det stopp. Enligt båttillverkarens instr.bok så ska båten med den här motorn komma upp i 35 knop (vid 4.900rpm) men jag har hittills bara kommit upp i 25 knop. Någon som har en ide vad det kan vara för fel (ja, jag har prövat olika trimingsgrad på drevet)? Tack!
  10. min sitter på sidan av spelet, samma sida som motorn och elektroniken
  11. Kolla på själva spelet om det inte finns en "reset-knapp", kan vara skyddad av en gummibälj, det finns det på mitt spel som är ett Winchmatic.
  12. Tack för tipset, den kände jag inte till. Någon som har erfarenhet av Kapellverkstan i Torslanda eller Sjöverkstan vid Volvo Tuve?
  13. Söker efter rekommendation på kapellverkstad i Göteborgstrakten som både kan tvätta och impregnera samt utför syjobb typ byte av dragkedja etc?
  14. Hej, vi är också 3 personer i familjen och min förra båt var en Uttern D55 och min erfarenhet är att båtar i den storleken inte klarar 1/2-metersvågor eller större i mer än 15 knop om man vill åka någorlunda bekvämt. 30-35 knop var enbart behagligt att åka när det var kav lugnt på havet. Jag håller även med tidigare kommentar att inte utesluta en båt med något eller några år på nacken vilket ofta ger mer båt för pengarna. Lycka till!
  15. Tror att man ska smörja packningen lite innan montering?
×
×
  • Skapa nytt...