Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

icriders

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    25
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av icriders

  1. https://www.hamnen.se/kunskap/konsten-att-impregnera-ratt/
  2. Önskar tips var man ska montera givaren Panoptix i en Aquador 28 HT. Har Aquador 28 HT dubbelskrov?
  3. Själv tänkte jag köpa https://buy.garmin.com/sv-SE/SE/p/567680 På båtmässan i Stockholm
  4. https://www.facebook.com/groups/volvopentamotorersverige/permalink/2534582210103383?sfns=mo
  5. https://www.victronenergy.se/battery-monitors/bmv-712-smart
  6. https://www.victronenergy.se/solar-charge-controllers/smartsolar-mppt-75-10-75-15-100-15-100-20
  7. Hej Jag vill veta hur och var batterikablarna plus o minus går till motorn o generatorn
  8. Söker ett elschema till Volvo penta D6 (370hk)
  9. Kolla in länken där finns mycket bra info. http://www.sutars.com/wp-content/uploads/2016/10/Elguiden-2017.pdf
  10. Hej Jag har kört med Ipad i 6 år nu varav dom 3 senare med Ipad Pro 12,9tums skärm tillsammans med Seapilot. Jag tycker det fungerar utmärkt bra med Seapiloten,en stor fördel tycker jag är att man kan ha det på flera enheter samtidigt ex,mobilen när man är i land o vill kolla någonting. Upplever inte några stora problem med ljusstyrkan
  11. Hej Jag undrar om det finns någon årsmodell av 26HT utan nedstigningslucka?
  12. Hej Är intreserad av Aquador 28HT Finns det ngt som man ska kolla på extra noga vid ev köp? Är ngn motor man inte bör köpa med?
  13. En liten fråga.Vad är det för skillnad på Volvo Penta D4 och D6 motorerna?
  14. Hej Går i köpartankar på en Aquador 26 HT med en Volvo Penta D4 300HK årsmodel 2011 Vad ska man betala för en sådan båt? Hur är dessa motorer? Är det något man ska se upp med eller titta extra noga på inför ev köp,vad gäller både motor och båt? Vad är ungefärlig bränsleförbrukning? Räcker motorn till att få båten i planing snabbt? Vad betalar ni ungefär i försäkring på en sådan båt? Tacksam för svar av Aquador ägare el fd.
  15. Hej Går i köpartankar på en Aquador 26 HT med en Volvo Penta D4 300HK årsmodel 2011 Vad ska man betala för en sådan båt? Hur är dessa motorer? Är det något man ska se upp med eller titta extra noga på inför ev köp,vad gäller både motor och båt? Vad är ungefärlig bränsleförbrukning? Räcker motorn till att få båten i planing snabbt? Vad betalar ni ungefär i försäkring på en sådan båt? Tacksam för svar av Aquador ägare el fd.
  16. Sorry Gelis tanke vurpa Jag tänkte på motorfläkten
  17. http://www.skargarden.se/sa-undviker-du-olyckor-vid-tankning/
  18. Det var ju en variant Kronvik. Lampa har jag redan men när solen lyser så ser jag den inte. Tyvär funkar inte din variant som jag tänkt mej för jag har fläkten igång hela tiden medans jag tankar så bensinångorna försvinner. Och har täningen på så jag ser tankmätaren. Min variant kopplar bort fläkten när man vrider tändningsnyckeln till startläge. Min variant kan man stänga av fäkten med brytaren ifall man ångrar sej.
  19. Efter att ha åkt om kring med motorrumsfläkten på vid ett antal tillfällen nu i sommar så tänkte jag fixa så fläkten stänger av sej själv när man startar motorn. Vad tror ni om denna koppling, har inte provat ännu, (Brytaren är en återfjädrande)
  20. Hej Är det ngn som vet var man kan få tag på styrbord vindruta till en Flipper 717C -93
  21. Jag köpte en likdan hos elnu till mitt ankarspel fungerar kanonbra
  22. Jag har monterat ankarlift ankarspel i min Flipper 717C Men tyckte org fjärren var för dyr men så hittade jag denna tråd o beställde från Elnu Fungerar kanon fint o så kostade den ju bara en bråkdel av vad org fjärren kostade
×
×
  • Skapa nytt...