Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Ahmed

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    99
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

8 Neutral

Om Ahmed

  • Placering
    Kapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Viktigt att du väljer en båt med bogpropeller om du siktar på singelmontage. Enligt mej är singelmontage och bogpropeller det vettigaste valet än dubbelmontage. Jag hittade detta test på nätet, dock är det dubbelmontage. https://www.targa.fi/uploads/T32_Test_Vi_Batagare_2012_utan_linjer.pdf Det finns en sak som ovanstående skribent har glömt att värdera. Det är vikten av en nöjd fru, det är en sak som inte kan mätas i pengar. Även om pengar är en viktig faktor för mig.
  2. Sorry missförstog dej helt. Skulle inte köpa en för ”stor” motor. Utan en mer balancerad. Sea ray är har goda sjöegenskaper. Jag har sätt mycket heltäckninga mattor i dem och tenderar att dra år sig fukt. På amerkanska båtar tenderar pulpeten att vara ihopsatt i ett vilket kan vara problem vid fötöjning i naturhamn
  3. När en begagnad produkt privatimporterats till ett EU-land och tas i bruk så måste den CE märkas Går att läsa på TS hemsida. Större motor drar mer bränsle. Du kommer betala tull och moms avgift. Verkar helt idiotiskt om du frågar mej. Bättre att köpa en bår på blocket.
  4. Hur uppkom felet? Har den någonsin fungerat normalt?
  5. Gör ett leakdown test. Kontrollera även tändsystemet.
×
×
  • Skapa nytt...