Gå till innehåll
torsdag 21 mars 2019

Ahmed

Medlemmar
 • Innehålls Antal

  54
 • Gick med

 • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om Ahmed

 • Placering
  Löjtnant

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Får jag bra service och jag vet att deras tillbehör är lite dyrare handlare jag alltid där. Vid köp av båt/tillbehör testar jag alltid säljaren för att se om hur mycket passionerad båtmänniska han är eller om han bara vill sälja.
 2. Hur slutade hela historien? Var detta huges fel eller var trailer ägaren korkad?
 3. Har du kollat att det inte är urladdat? MVH Ahmed
 4. Hela trailern ser feljusterad ut. Lastsäkringen ser undermålig ut.
 5. Svårt då det alltid finns två sidor av historien.
 6. Det blev nog en kulturkrock, gammal person möter modernteknik.
 7. Den som framför ett fartyg, som med motordrift kan framföras med en hastighet om minst femton knop IMO helt onödig produkt. Eftersom lagen säger kan båten gå över 15 knop, så gäller 0.2 promille. Jag kan likaväl gå ner och montera ur fanskapet så går båten över 15 knop. Skulle inte köpa produkten om inte Transportstyrelsen har godkänt den.
 8. Väderinfon i kommer från de statliga instituten. Så i sverige är det alltså SMHI som ger den infon. En navtex skickar ut väder/navigations varningar var 6:ette timme. Har man tillgång till trådlöst internet finns det ingen användning för en navtex. Syftet med navtex var just det. När det inte fanns trådlöst internet, eller internet över huvetaget. Idag när yrkessjöfarten har satellitbredband så även det går in och använder vanliga vädertjänster. Du får fram samma information om du går in smhi.se som ur en navtex. Slutsats: Nej, köp ingen navtex om du har tillgång till internet.
 9. Det billigaste systemet är att skrika
 10. Peltor intercom? De har trådlösa system för hen-iland.
 11. Har en Lowrance HDS 5 funkar bra i solljus, dvs inga beskymmer att tyda display:en.
 12. Är själv motorbågsägare, men gillar klart denna http://www.youtube.com/watch?v=c3IhlAVOjdw
 13. Skulle tro att de kör med tiller http://i1.ytimg.com/vi/ylF9cq8s3NI/maxresdefault.jpg Finns även för stora motorerer. Tex mercurys verado serie. Alternativt så har de snap-off ratt. Men håller me dig högst intressant
×
×
 • Skapa nytt...

Viktig Information

Maringuiden använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Du kan ändra dina inställningar för detta, annars räknar vi med att du godkänner detta. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Användarvillkor och GDPR policy Sekretesspolicy