Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

Jon70jon

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Jon70jon

  • Placering
    Kadett
  1. Luftningen på tanken är öppen, har plockat isär förgasaren men inte kollat så flottören flyter, om den inte gör det så borde den inte släppa in bränsle alls i förgasaren men den går hur bra dom helst på typ tomgång men inte när man åkt med hög fart en stund då börjar den att dö och börjar gå ojämnt som om den inte får nog med bränsle. När jag pumpar på blåsan samtidigt så går den bättre, jag börjar fundera på om det kan vara fel på kopplingen från tanken som sitter på slangen (biltemas). Jag har även tagit bort slangen från bränslepumpen och när jag pumpar på blåsan från tanken så känns den hård och nästan stum och jag får klämma väldigt hårt och det kommer bara lite bensin ur slangen.
  2. Har en 25 JK Johnson-88 som inte verkar få nog med bränsle efter nån minut på fullgas. Jag har gjort ren förgasaren, kollat pumpen men hittar inget fel. Någon som vet var jag ska fortsätta felsöka?
  3. Ja men det ser inte lika ut som på min -88. Prova om det går att lossa på bultarna och justera lite på avståndet på växelföraren stången om det blir någon skillnad!
  4. Ja det ser ut som galler nere på båda sidor av riggen. Skruva bort dessa och se om du har en skarv där inne, i så fall släpp på låsningen i skarven så du kan skjuta ihop den övre delen med den nedre om de glidit isär och dra sen åt igen!
  5. Kolla skarven till växelföraren som sitter i vattenintaget nere på drevet om den har glidit isär! Har en -88 som det var det problemet på.
×
×
  • Skapa nytt...