Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Castwebb

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    270
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

12 Trovärdig

Om Castwebb

  • Placering
    Kommendörkapten

Profile Information

  • Plats
    Kungsbacka
  • Interests
    Båtar, bilar, svetsa, el, finsnickeri, rör, grävmaskiner, mark och trädgård, alla sorters motorer (dock inte så mkt diesel), konstruktion av alla dess slag samt problemlösning är det bästa jag vet.

Senaste Profilbesöken

1 532 profilvisningar

Om mig

Hej. 

Är en allti allo intresserad person som har byggnads snickeri som yrke fram till årsskiftet 17/18 och efter det även bilservice samt lättare båt reparationer (dock bara glasfiber i nuläget då jag måste känna att jag kan behärska t.ex. gelcoat först så jag kan stå för mitt arbete emot kund), alla sorters motorer (bensin/etanol), Saab T5 är jag mest kunnig på och kan med säkerhet utföra det mesta.

Jag har totalt ägt (ink mitt pågående projekt Sunbird Corsica) 6 båtar sedan jag köpte min första 2012.

Den första var en röd 60:tals plastbåt som jag bytte styrning och motor.

Nr 2 var en Sjögren Starfighter 1984 som jag körde 2 säsonger och sen blåste ut och plastade om och gjorde ny el och allt i den sen sålde jag den och tjänade 16K (bortsett ifrån tiden det tog, men den räknar jag som kunskap)

Nr 3 var en liten styrpulpetbåt som jag köpte för 6000:- montera en motor och styrning som jag hade ifrån en annan båt (bytte till mig en 40hk Volvo Penta 2-takt i galet bra skick emot en 4hk Johnson utombordare) monterade det på båten körde 1gång och sålde för 11000:-

4:e båten var en jag fick ärva av en släkting då hen inte kunde bruka båten pga sjukdom. En askeladden 525Excell 2009 med en Mercury Optimax 115 -2009 som jag sedan efter 2 säsonger sålde för att kunna köpa hus. Fick en bra peng plus en båt i bytet vilket blev min nr 5 som var en Jofa Winth 485 Televerket röd med en 50hk mariner. Jag köpte ny styrning då den gamla var kass, bytte den och körde 1 gång och kände att den inte var något för mig så jag sålde den för 17000:- och köpte sedan nr 6 och det är den Sunbird Corsica som jag håller på med idag.

Jag är väl en person som nästan aldrig säger nej till något då jag tycker det är kul att alltid försöka lära mig nya saker och speciellt lösa problem är nog det bästa jag vet.

Det var allt för detta toalettbesök. Haha nu måste jag ut och plastade vidare på båten (21/12-2017)

×
×
  • Skapa nytt...