Jump to content
Sunday 23 June 2024

Search the Community

Showing results for tags 'johnson´'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boats
    • Sailboats
    • Motorboats
    • Woodenboats
    • Long-distance
    • Ribboats
    • ElBåtsSnack
  • Teknik
    • Mek & Teknik
    • Bygg & Renovera
    • ElSnack
    • Navigation
  • Fritid
    • FiskeSnack
    • MatSnack
    • MiljöSnack
  • Övrigt
    • ÖvrigtSnack
    • OffTopic
    • Krönikor
    • Sumpen
    • Frågor
  • Maringuiden Informerar
    • Driftsinformation
    • Nyheter & happenings
  • Om Nya BryggSnack
    • Nya bryggsnack
    • Om nya Köp & Sälj
    • Förslag Bryggsnack
    • Frågor BryggSnack
    • Buggar
  • Gamla BryggSnack
    • Maringuiden Informerar
    • Förslag
    • Buggar & Frågor
  • Båklubbar
  • Bella Falcon's Forum
  • Catalina klubben's Forum
  • Maximklubben's Forum Ämnen
  • Veteranbåtsklubben's Veteranbåtsnack
  • MV-Marin 6600 FC's Ämnen

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Motorbåtar
  • Segelbåtar
  • Båtar övriga
  • Övrigt
  • Bella Falcon's Annonser
  • Catalina klubben's Annonser
  • Maximklubben's Annonser
  • Veteranbåtsklubben's Annonser

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Location


Interests


Båtens namn


Information

Found 1 result

  1. Hej, Jag har en Johnson 60hp VRO med tillhörande powertrim som vid årets sjösättning slutade fungera när jag skulle tilta upp motorn. Dagen efter sjösättningen åkte jag ner till båten för att ta en titt, då fungerade den helt plötsligt. Så nu för någon dag sedan tog vi premiär turen och powertrimen fungerade under hela dagen fram till vi var påväg in i hemma hamn. Då stanna den igen. Åkte igen ner till båten dagen efter, och då fungerade den!. körde upp och ner ett par gånger så slutade den fungera igen. Vad kan det vara? När den har slutat fungera så klickar det i reläat, så det är ju ström dit iallafall. Kan det vara reläet fastän den klickar? eller kan det vara något mekaniskt i pumpen? tryck som vandrar eller liknande, Tacksam för svar.
×
×
  • Create New...