Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

ZilSwe

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    211
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

1 Neutral

Om ZilSwe

  • Placering
    Kommendörkapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Kanske luft i systemet, har hänt mig. Då öppnade jag kranen och sög ut vattenet, sedan fungerade det fint
  2. Har en stark känsla av att artikeln är väldigt vinklad som det ALLTID brukar vara från dessa tidningar...
  3. Jag skulle gå på en 3003, lite mordernare, snyggare och har en bättre inredning enligt mig. Min bror hade en 3003 och han var så jäkla nöjd med den båten!
  4. Jag tror det är stängt tills det kommer nya ägare, kolla in deras hemsida.
  5. Förstår jag dig rätt med att du har tappat toppvarvet?
  6. För en sisådär 15 år sedan när jag var 19 år så kallde vi det Röja på Möja på just midsommar... Men det finns säkert lugnare platser då Möja är ganska så stor Ö, Jag kommer dock inte ihåg vart vi brukade åka men vi åkte med Vaxholmsbåten ;-)
  7. Det brukar finnas en liten dräneringsskruv på förgasaren. Kolla maualen :-)
  8. Utan belastning kan varvet nå högt men med belastning kanske du inte når lika högt och då kan det vara bränsletillförseln som spökar. Mer motstånd kräver så klart mer bränsle :-)
  9. Jag tror blocket har en tjänst där du som köpare kan föra över pengarna till ett konto som sedan säljaren får tillgång till när varan väl har levererats. Bra för både säljare och köpare om saker ska skickas.
  10. Även om du har rätt tändstifft skulle det vara intressant och se vad som hände om du hade några som klarade av lite högre värme. Motorn är ju inte ny så förutsättningarna kan ju ha ändrats :-)
  11. Får du upp den till samma varvtal då du inte har en växel i som när du kör? Om inte så kan det vara strul med bränsletillförseln eller ev. turbo. Eftersom du har meckat med avgassystemet är frågan om du har fått något veck på någon slag eller annat som gör att det är svårt för avgaserna att komma ut.
  12. Hur är det med olja i drevet? När jag hade båt med drev stack packningen och jag fick fylla på olja en gång i halvtimmen för att kunna ta mig hem till hamn... dvs det läckte in vatten och ut olja. Vet inte om det har något att göra med maxfarten men jag tappade drivningen och när den försvan så fyllde jag på med olja så kom den tillbaka.
×
×
  • Skapa nytt...