Gå till innehåll
torsdag 25 april 2024

Killroy

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    267
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Killroy

  • Placering
    Kommendörkapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. hallå alba funkar fint. men räkna med att det blir en ganska dyr process... mitt tips, köp nya vanliga mätare från vdo och inte amerikanska eller italienska skrotmätare. tror att till och med biltemas mätare är bättre än faria eller teleflex.
  2. sprucken topp... speciellt om det en vortec motor så är jag ganska säker på det..
  3. Hej Vi söker efter en mysig plats att fira midsommar på med hela familjen, 4 barn o vuxna. Hört att nässlingen skall vara ok, men nu när jag tittar verkar det ha bommat. Nån som vet hur status är på nässlingin. Tack Tomas
  4. så länge du håller dig långt ifrån amerikanska mätare (Faria=skrot teleflex=lite mindre skrot) eller italiensk dynga så är det ganska smärtfritt. men jag föreslår nog VDO, dom är inte skitdyra heller.
  5. ni får ursäkta, men.... e dom inte jävligt fula? en searay 240 ser väl ändå mycket bättre ut... eller e det bara jag?
  6. köpte en 4010 för ett par år sen från gpscity.com, inga problem. alla menyer fanns på svenska och alla mätvärden gick att ställa om.
  7. Hallå.. Vill inte verka avig.. men det måste ju finnas drösvis av 285.or i sverige.. jag har tagit hem en del båtar åxå från staterna men marknaden i sverige har ju totalhavererat över lag o mer än så på USA båtar. O tänk på och utgå verkligen ifrån att en usa båt ÄR i sämre skick än du trodde.. vänta ett par månader så kommer blocket att ha massor av båtar till salu.. jag tog hem en 285.a med diesel från England för 2 år sedan, och den var fan mer eller mindre omöjlig att bli av med, trots riktig CE och rätt strömstyrka osv..
  8. Har haft 285, ganska kass sittdel akerut, med nivåskillnader vilket stör.. dörr till midcabin är ett plus. maxum är nedlagt... searay 260 är ju en mindre båt .... kliv upp till 280 eller köp baylinern.
  9. det där sa sånna som du även när den gick upp till 10kr/l
  10. är det inte dags att ge sig?? börjar bli tröttsamt
  11. hihi... men ni e ju bara i vägen....
  12. Jag har precis gått igenom samma dilemma... så nu under vårrustningen åker mitt elverk ur (130kg) och ersätts med större batteri samt efoy 140.
  13. Kan ju vara så att dom helt enkelt skiter i dig?? gnälliga och obekväma kunder brukar försvinna av sig själva allteftersom tiden löper förbi. det är nog bättre att bara ignorera än att hålla på o tjafsa om saker som dom själva troligtvis inte har några bra svar på. Efter många år hos en ledande tysk biltillverkare så vet jag att resonemanget var och är, att fel under garantitiden som dyker upp aldrig har hänt... helt enkelt dom finns inte.. fel efter garantitiden är kundens eget fel. det ska till en hel del innan en motortillverkare ändrar på en produktionslinje, och dessutom återkalla båtmotorer måste ju vara näst intill omöjligt då det inte finns några vettiga register på vem som är ägare till vad. mao måste man lita på att kunden själv har koll eller verkstaden som den eventuellt servas på.. och ärligt talat,, vekstäder är ju som verkstäder är.. .. helt ointresserade.. det e väl bara att sälja skiten om man e så missnöjd o börja om. eller..... du får väl stämma dom...... lycka till..
×
×
  • Skapa nytt...