Gå till innehåll
fredag 19 april 2024

magi

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    13
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om magi

  • Placering
    Kadett
  1. Den ser vårrustad ut och klar för segling!!!!
  2. Ja här är det SNÖSTOM!! lagom kul
  3. magi

    kappsegling 2008

    Hejsan!! hallå där ute i höstmörkret, tänkte bara lägga ut en förfrågan om det är någon som behöver en gast till i sommarn som känns allt för långt bort.
  4. De är bara ha me sej några tegelstenar ganska efektivt.Då vaknar dom upp ur sin kåma!!!!
  5. Hejsan!Det finns så många idioter på sjön numera.Blir så trött i sommar ska jag ha stenar o kasta efter dom se hur dom reagerar tror inte dom gör de.För dom vet att dom gör fel.Kanske får sig en tanke ställare.
  6. Hejsan jag har seglat maxi 77 i många år. Sålde den tyvär för 10år sedan. Då vi fick barn vilket jag ångrar grymt. Helt syvären båt. Beter sig som en mycket större båt stadig o trygg fast man kan segla den ensam inga problem. Ska man ha båt ska man kunna klara av den själv tycker jag. Har gastat på större båtar där man måste va flera stycken känslan förvinner. Ja juste vad man ska titta på. Titta på hel heten har inge exakt så där tex om den är mjuk i däck kan vara en varning. PSjag tror inte du blir besviken seglalungt själv gick jag o köpte en stortriss här i vintras suget blev för stort. Ingen maxi men komma ut å känna havet. De är sjönt.
  7. Hejpåre tintin.Jag beställde hos boding segel ny stor till triss.Fick betala5000kr tycker jag va ett bra pris.Har precis köpt min triss så man börjar längta nu.Lycka till mvh magi
  8. Ja tanken är god men.vattenlinjen är ju inte så lång.Tror när de börjar luta lite att den driver på fribordenDärav dålig höjd.Men inte vet jag hör av dej o berätta hur de gick.Mvh magi
  9. magi

    Ovishet!

    Hej på dej din gamle sjöbuse.Mitt råd är stortriss.Tänk att sätta segel stänga av motor.Behöver jag skriva mer.Mvh magi
  10. Den verkar vara slut som artist!!!
  11. Fyndiga namn var det vad tycks om SE-GLA-UT.
  12. Å här är jag.6veckor sjösättning.Ligger redan sömnlös.Mvh Magi
×
×
  • Skapa nytt...