Gå till innehåll
tisdag 19 mars 2024

RillE

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    81
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

3 Neutral

Om RillE

  • Placering
    Kapten

Mina båtar

  • Båtens namn
    OffCourse

Senaste Profilbesöken

857 profilvisningar
  1. RillE

    Adammarin????

    Har adammarin.se stängt ner??? Var hittar man prylar till amerikanska båtar nu??
  2. jo jag var lite kort i beskrivningen. tar du 2st brickor och sätter du lite fett på den ena och trycket i hop de så lovar jag att den andra brickan följer med upp om du lyfter den översta. det var det jag menade med "limmande" effekt de kladdar ju ihop sig.:-)
  3. 🤣😂HaHa Ja det kunde man tro, men nej det var biltemas Universalfett.
  4. Jag får prova det👍 Jag provade vanligt fett men det typ smälte och la sig mellan de plattorna som frigör (som typ limmade ihop plattorna) vilket resulterade i att det inte gick att få i växeln.
  5. Så gjorde jag. Koppla loss enheten och ta hem så byter du brytarna hemma. Finns på elfa och kostar typ ingenting, de kan du sitta och löda någon kväll när de andra städar eller gör något annat tråkigt.
  6. Nu för tiden så ser de väl helst att släpet är olastat dessutom.
  7. vad är det för fett som används i gasreglaget??? Det är gult och verkar mycket fastare än det jag har hittat.
  8. då jag har en 2355 årsmodell 96, så tänker jag att det finns ju plats bakom landstömspanelen, innanför gasreglaget finns det ju jätte stort utrymme, mellan midcabinen och toaletten så finns det ju också ett utrymme. Nu verkar ju din vara nyare så de utrymmena kanske inte finns längre 🙁 med närmare eftertanke.
  9. Hallå på er i höstmörkret. Jag behöver plastknappen för att frikoppla, så man kan varva motorn utan växel i.(se bild) Så vart hittar jag delar till ett gasreglage. quicksilver 3000 classic RillE
  10. Precis så, men det är ju en lösning då det går åt så mycket glykolblandning att fylla säcken och låta motorn suga upp den, det känns lite vanskligt.
  11. jag har ett alfa gen 2 drev jag tycker det sprutar vatten lite överallt från drevet, hur får du upp allt i den där lilla baljan?
  12. det är inte någon brytpinne som gott av då? när började detta fenomen? har ni kört på något?
  13. Jag hittade till slut en 2,5L dunk på Ahlsell (11kr) som passar min lösning så case closed.👍
  14. Hallå jag har en wallas 1800 värmare i båten med 5l dunk, men jag skulle önska en mindre tank, eller egentligen en lägre dunk. den är nämligen för hög. finns det någon lösning på mitt problem? Alternativt är att fixa längre slangar men wallas tar ju oförskämt högt pris på deras prylar. (bara det att en 5l dunk koster typ 200kr som annars koster max25kr) så vart kan jag iså fall hitta slangar?
  15. Tror att mina föräldrar hade en liknande när jag var liten, dock utan påbyggnaden. Den hade kapell hela vägen, också den med en 25hp motor. Det var en Cresent, samma färg på skrovet.
×
×
  • Skapa nytt...