Gå till innehåll
torsdag 18 april 2024

Misilen2

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    5
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Misilen2

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

385 profilvisningar
  1. Halloj segelvänner! Nu är det så att jag har haft inbrott i min bil och blivit av med min enda båtnyckel till min Hallberg rassy misil2. Hur löser jag detta? Går det att använda samma nyckel till någon annans misil? Har även varit inne på onmar och kikat på en extranyckel men jag behöver veta vilken som passar. https://www.onmar.se/door-locks/spare-keys/mobella-round-key Tack på förhand.
  2. Om ni tittar på bild nr 6 så sitter det ett stag till vänster om trähandtaget, fall linorna gick upp i masten, igenom det staget och tillbaka genom båtkapellet. Och på sidorna av ruffluckan satt två extra eller en vinch.
  3. Hej igen på er! tacksam för svar! Jag är nybörjare när det kommer till segling, jag måste omformulera min fråga lite. Jo alltså att man har en vinch till storseglet för att slippa gå upp varje gång man ska hissa segel. Såg detta på en annan Misil 2 nämligen. Ska se om jag kan posta någon bild här framöver.
  4. Misilen2

    Misil 2

    Hejsan! Jag är nybliven ägare av en Hallberg Rassy Misil 2. Har två vinchar akter till rullfocken men skulle vilja ha vinch till storseglet också, lite enklare när man seglar själv. Någon som vet vad för utrustning man behöver?
×
×
  • Skapa nytt...