Jump to content
Wednesday 07 December 2022

webspy

Medlemmar
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About webspy

 • Rank
  Kadett

Profile Information

 • Location
  Miami / Stockholm

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Alla sa vi skulle dö av Danjel Henriksson är onekligen en underhållande och beroendeframkallande bok.
 2. Snarare 3 pannor om dagen:)
 3. Har en 20 år gammal Philips-bryggare som drar ca 750w. Gevalia mellanrost duger för mig. (Även om priset på kaffe är lite tokigt just nu)
 4. Dom resonerade att sjukvård är billigt i vissa länder. dvs Filippinerna och Sydafrika tex. Behöver man kvalificerad vård så reser man dit. Jag har själv bott i Filippinerna och använt deras sjukvård som är utsökt (för dom som kan betala) och väldigt billig (iaf med västerländska mått mätt). Det enda han var rädd för var cancer och dyl. som behöver lång vård.
 5. Väldigt förenklat: Brian som äger båten finansierade 80% av båten med lån. Sedan sålde han allt och gav sig av. Av de 75.000 dollar han sparade ihop var hälften borta efter 3 månader. Dom har pausat sitt resande vid många tillfällen och det var inte förens för ca 4-5år sedan då patreons uppfanns som dom började leva på att göra videos. Dom har tömt sina 401K (amerikanska pensionen) på pengar och har inte ens sjukvårdsförsäkrningar längre utan bara en buffert på $20K om någon blir riktigt sjuk. Dom får in pengar men deras resa kostar. Således är deras videos, tröjor och patreons en livsstil - och en väldigt trevlig sådan - inte något dom kommer att bli rika på. Och ja - Jag önskar att jag också seglade jorden runt....
 6. Det där med att SV Delos ägare alltid varit rika är inte riktigt korrekt. Om ni är intresserade av deras resa så kan jag rekomendera denna livesändning dom gjorde för någon vecka sedan. Så kan dom som vill få fakta istället för spekulationer eller killgissningar Cost of Cruising Live.
 7. Nu kom dom väl bara 2/3 av jorden runt - men ändå. För er som tvekar Astrid på vift
×
×
 • Create New...