Gå till innehåll
onsdag 24 april 2024

Snackis

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    7
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Snackis

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

372 profilvisningar
  1. Hej har bytt Batteri i båten efter det vill inte motorn en Mercruiser 4,3 MPI starta. Ström finns och mätare fungerar samt signal hörs. Har växel i neutralläge samt manöverbord knappen aktiverad. Misstänker att startspärr blev blockerad vid strömlöshet vid batteribytet. Några förslag hur man återställer funktionen för startspärren ?
  2. Snackis

    Startspärr BG300

    Hej har bytt Batteri i båten efter det vill inte motorn en Mercruiser 4,3 MPI starta. Ström finns och mätare fungerar samt signal hörs. Har växel i neutralläge samt manöverbord knappen aktiverad. Misstänker att startspärr blev blockerad vid strömlöshet vid batteribytet. Några förslag hur man återställer funktionen för startspärren ?
  3. Hej har bytt Batteri i båten efter det vill inte motorn en Mercruiser 4,3 MPI starta. Ström finns och mätare fungerar samt signal hörs. Har växel i neutralläge samt manöverbord knappen aktiverad. Misstänker att startspärr blev blockerad vid strömlöshet vid batteribytet. Några förslag hur man återställer funktionen för startspärren ?
  4. Ja det kan vara så att styrplatsen med ett skott framför väger lite grann. Båten lutar kanske 5cm det räcker för att få den gula skitranden en bit upp på skrovsidan. har också kollat så vattenlinjen är lika målad på båda sidor.
  5. Snackis

    Ryds 20 DC

    Hej Har en fråga angående en Ryds 20 DC årsmodell 2007. Båten lutar vid stilla liggande på styrbords sida när ingen är i båten. Frågan är om utrymmet där tanken är placerad är dränerat till kölsvinet så länspumpen kan pumpa ut vattnet tänker att det samlas kondensvatten mm ? Eller kan man komma åt att borra upp ett dräneringshål ? Har inte några tunga saker placerade på styrbords sida. Kanske ni har en annan förklaring till att båten lutar åt styrbord. mvh Peter Johnson
  6. Är det någon som förlängt befintlig badstege på en Aquador 26 HT årsmodell 2002, som standard är den lite svår att ta sig upp från.
  7. Hej Är det någon som har flyttat ned dom aktre halkiparna, så som dom är placerade på årsmodellerna f.o.m 2003 och nyare ? Min fråga är hur man kommer åt att demontera och flytta ned dom !
×
×
  • Skapa nytt...