Jump to content
Thursday 25 February 2021

Search the Community

Showing results for tags '60hk'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Boats
    • Sailboats
    • Motorboats
    • Woodenboats
    • Long-distance
    • Ribboats
    • ElBåtsSnack
  • Teknik
    • Mek & Teknik
    • Bygg & Renovera
    • ElSnack
    • Navigation
  • Fritid
    • FiskeSnack
    • MatSnack
    • MiljöSnack
  • Övrigt
    • ÖvrigtSnack
    • OffTopic
    • Krönikor
    • Sumpen
    • Frågor
  • Maringuiden Informerar
    • Driftsinformation
    • Nyheter & happenings
  • Om Nya BryggSnack
    • Nya bryggsnack
    • Om nya Köp & Sälj
    • Förslag
    • Frågor
    • Buggar
  • Gamla BryggSnack
    • Maringuiden Informerar
    • Förslag
    • Buggar & Frågor
  • Båklubbar
  • Bella Falcon's Forum
  • Catalina klubben's Forum
  • Maximklubben's Forum Ämnen
  • Veteranbåtsklubben's Veteranbåtsnack

Blogs

There are no results to display.

There are no results to display.

Product Groups

There are no results to display.

Categories

  • Motorbåtar
  • Segelbåtar
  • Båtar övriga
  • Övrigt
  • Bella Falcon's Annonser
  • Catalina klubben's Annonser
  • Maximklubben's Annonser
  • Veteranbåtsklubben's Annonser

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Facebook


Location


Interests


Båtens namn


Information

Found 1 result

  1. Jag köpte en båt med en 60 hästars autolube (sent 90-tal skulle jag gissa på) i mitten av förra sommaren då jag läste att det är en pålitlig motor. Den gick som en klocka under hela förra säsongen och nu innan jag la i den under förra veckan så fyllde jag på olja (Statoil Aquaway). Efter ca 20 minuters körning så började gasreglaget att varna- så jag antog att jag hade fel olja eller något liknande eftersom att det uppstod problem. Jag slangade ur oljan och köpte ny på biltema, slog i den i det separata oljekärlet+ att jag blandade ~1,5% direkt i tanken för säkerhets skull, körde i 10 minuter, och så började den varna igen. Den blåryker lite men det borde den ju göra med tanke på att jag kör dubbelt upp med olja. Har även bra tryck i vattenutblåset så jag antar att impellern är bra. Någon som har något tips att dela med sig av till en som kan väldigt lite om båtmotorer?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Du behöver som gäst även vara medveten om våra Terms of Use och GDPR policy Privacy Policy