Jump to content
Tuesday 21 May 2024

heffapappa

Medlemmar
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About heffapappa

 • Rank
  Fänrik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Då har du sötvattenkylning?
 2. Hej kikar lite på större båt ca 27-35fot. Diesel eller bensin? Tycker att motorerna i många båtar är från början av -90talet(oftast diesel) börjar inte de vara uttjänta eller? Det ska vara färskvattenkylning. Kikat på ngn nimbus men amerikanska båtar typ sea ray så tjänar man ett antal årsmodeller. Vad tycker ni?🤔
 3. Hej köpte en båt med en Garmin 2006c, behöver ett sjökort till den för bottenviken. Använder båten i Luleåområdet. De har slutat att tillverka kort till denna produkt. Är det ngn som har ett liggande? Eller måste jag köpa ny plotter? spelar det ngn roll med märket? Raymarin, Garmin, lowrens?
 4. Hej Har precis köpt en Buster Magnum -03 med slitna dynor. Är det ngn som har koll vart man kan hitta dem till bra pris
 5. Pappa har hittat ett myt nytt kapell för just under 8000kr
 6. Är det några skrapmärken på skeddan? Tänkte om den verkligen tagit i. Brukar det Inte kunna bli lite oljefilm ibland när man lägger i och startar ibland?
 7. Oki, tack för tipset. Det har jag inte tänkt på
 8. Hej. Pappa har en flipper 575 där kapellet krympt med 5-7cm mest upptill på längden. Är det ngn här som vet om det går att sträcka ut kapellt på ngt sätt? eller är det bara att köpa nytt?
 9. Jag tror att de som säljer är rätt så less på att visa båten till oseriösa spekulanter
 10. Vad tror du om att göra den i släpvagnsplyfa?
×
×
 • Create New...