Gå till innehåll
fredag 29 mars 2024

Jonaslatt

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    237
  • Gick med

  • Besökte senast

  • Dagar Vunna

    1

Jonaslatt senast vann den dag 8 December 2021

Jonaslatt hade det mest gillade innehållet!

Anseende bland gemenskapen

47 Expert

1 följare

Om Jonaslatt

  • Placering
    Kommendörkapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Det kan funka. Färger är lurigt att chansa med. Har man otur reser sig allt. En vanlig bas färg på tex bil är också 1k. Sen lägger man 2k på den 1k färgen. Jag har målat med mycket "industri färg 1k och lagt 2k klarlack på det.
  2. Aha okej. Tänkte om det va annan utväxling eller liknade som också. Men det e mest för att hålla då.. Tack för snabbt svar
  3. Har en selco 18 med inombordare. Motor är renoverad och små trimmad kör nu med original 100 drev. Frågan är. Skulle båten gå snabbare med ett större drev? Eller är det bara att de större dreven är mer skottsäkra? Varvtal ligger bra och allt funkar. Absolut ingen sportbåts modell. Gör runt 25knop. Som alla selco 18 verkar göra.
  4. Köpte en båt som hade stått länge. Tog av kapellet och spola rent det med högtryckstvätt. Sen bad jag en bekant att byta rutorna. Blev som nytt. På utsidan. Men insidan ser det inte lika kul ut. Går detta få bort tro? Mögel? Luktar inget.
  5. Tack för matig info. Man lär sig något nytt varje dag.
  6. Om man köpet tex de du skicka. Hjälper de också till att justera om det "lutar"?
  7. Jag har låst fast plattan. Jag kör dock enkel förgasare weber 36
  8. De satt på båten när jag köpte den. Har aldrig provat köra utan dessa. Varför monterar folk dessa om de inte funkar? Men tack. Nu planar båten bra så har inget behov att bättre för tillfället.
  9. Min seloc lutar ofta lite åt höger (där jag sitter /står och kör) Kan man tex spänna så höger trimplan är lite hårdare jämfört med vänster?
  10. Om den passar. Säljer du? 😀. Kör redan brytarlöst. Koppla nyss bort vaccumet och justera tändningen lite. Spännande att se om jag märker skillnad nästa gång.
  11. Så är det tyvärr. Men det e den fördelaren jag har nu. Ska prova utan vaccumklockan och se om det går bättre eller sämre. Om man köper en beg fördelare. Hur vet man vilken som är till marin eller inte.?
  12. Och ställa tändningen runt 12 grader på tomgång?
  13. Känner igen detta. Jag kanske frågade detta tidigare. Men är det egentligen bättre om jag kopplar bort vaccumet och pluggar den? Eller kan man lika gärna köra med den inkopplad.
  14. Jag undra om man kunde få bort glappet. Det enda jag hittar som skulle kunna minska glappet lite va haken. Men den har tyvärr inget med glappet att göra. Förtändningen funkar fint. Jaså kör ni utan vaccumet på era marin motorer?
  15. Precis axeln finns inget glapp. Jag kör brytarlöst på den. Tänkte bara när jag ändå hade isär sakerna om detta va ett problem.
×
×
  • Skapa nytt...