Gå till innehåll
söndag 06 oktober 2024

JamesRVS

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    51
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

2 Neutral

Om JamesRVS

  • Placering
    Löjtnant

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. hej vad har du för tändspole är den också bytt? med tanke att du har en 123 ignition nu. så att han har rätt capacitet mvh
  2. hej Finns det någon som har bytt ut tändningsfördelare på sin penta B20a? Fungerar det bättre än den vanliga? Funderar att byta ut min,eller räcker det med en electronisk kit bara? Byter man tändspole samtidigt? alla tips välkommen ha de!
  3. hej hur chokar jag? det finns inga spak eller wire som är kopplat ihop med choke spjällen man kan stänga spjällen för hand bara
  4. det visste jag har exakt samma generatorn våran båt sen vi köpte denna
  5. hej hur tömmer man kylarvatten på en volvo penta B20? är det mer som ska tömmas inför vintern? mvh JRVS
  6. hej får inte motorn att starta än, brytare 0.4-0.5 tändning förinställning 10gr. gnistar starkt bensin (ny) kommer fram till förgasaren. testade med startgas med ingen resultat. vad kan det annars vara? misstänker själv bränsle problem men då skulle han startar med startgas eller?
  7. redan löst har bytt kol på generatorn nu är det löst!
  8. hej efter jag har startat motor slocknar laddningslampan inte. Volvo Penta B20 AQ115 för funkade den som den ska. någon som kan ge nå tips? Mvh James
  9. tändningen justering?kan inte de motorer men har den en fördelare? eller misständning kan uppstå pga dålig tändspolen. det blir för mycket bränsle för att gnisten orkar inte tända upp bränsle. Det är som jag kan tänka mig. manualen måste väl finnas på nätet?
  10. hej Ingemar det stämmer helt visste att någon hade nämt det. Jag mätte och det var kortis vid anslutningen på fördelar huset. men hade redan handlat en ny tändspole.Ha som reserv då. fixade och den startar igen. nu justera tändningen. vet du hur mycket grader före eller efter? tack!
  11. hej Ingemar det stämmer helt visste att någon hade nämt det. Jag mätte och det var kortis vid anslutningen på fördelar huset. men hade redan handlat en ny tändspole.Ha som reserv då. fixade och den startar igen. nu justera tändningen. vet du hur mycket grader före eller efter? tack!
  12. Hej är det någon som vet om biltemas tändspole funkar med en Volvo Penta B20? får ingen gnist och tändspole blev het. Kunde inte röra denna.
  13. tackf för infon, jag vet hade redan beställt en ny men det är bra att veta hur och vad!
×
×
  • Skapa nytt...