Gå till innehåll
tisdag 23 april 2024

JamesRVS

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    8
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om JamesRVS

  • Placering
    Kadett

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. hej har du fått nå lösning det som är problemet?
  2. hej kan jag få de som du har ritat själv? hoppas du har kvar de. mvh James jimiavs@gmail.com
  3. JamesRVS

    Thermic 2500

    hej allihopa har problem med tändningen på min Thermo 2500 fläkten fungerar det kommer inget bränsle ur retur slangen (svarta) pumpen fungerar (tickande ljud och snurrar) och ser hur den pumpar upp bränsle. (vita slangen) Har byt service komplett service sats. startar på heat med maximum effekt. jag känner att bränner koppan blir het (39-40 grader) en liten stund bara sen slocknar den. gula lampan tänds aldrig. gröna lampan fungerar. När jag startade första gången då kom det värme och bränsle doft ur skorstenen. Jag testar värmare i verkstan inte i båten. jag har inte testat hålla knappen på sidan än. (läste om det här på forum) andra tips vad som kan vara fel? tack!
  4. hej det är mahogny. klink. det var 2020 vår. tänkte bara på det vill håller på och täta från utsidan. tänkte det kanske hjälper och knacka på de också.
  5. JamesRVS

    nitar i träbåt

    hej alla är det smart att knacka till på de nitar som sitter i en träbåt? eller funkar det inte få brädarna mera tät? tack!
  6. Hej JamesCook tack för din respons, svårt och veta blir det kondens då ska de vara mycket kondens som blir vatten sen. vid glödspiralen var det blött på de vita (kuddar som var med service paket). vilka packningar byte du? vi få ser som du säger hoppas vi hittar den riktiga orsaken. jag ska kolla lite till och testar igen. jag återkommer om det gav resultat. Lycka till med gott värme
  7. JamesRVS

    Thermo 2500

    hej Jag har fått vatten i brännerbotten av min värmare. Har inte hittad var det kommer ifrån in till. Tänkte avgasrör som går upp i däcket (trä). men allt ser tät ut. är det någon som har haft samma problem? eller nå ide. tack
  8. JamesRVS

    Orrskär 26

    hej alla är det någon som vet hur mycket en Orrskär 26 väger? mvh James😉
×
×
  • Skapa nytt...