Gå till innehåll
tisdag 16 april 2024

berkan

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    82
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

4 Neutral

Om berkan

  • Placering
    Kapten

Senaste Profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

  1. Hej alla entusiaster Vad tror ni om att sälja motorbåt nu sedan reduktionsplikten sänktes? Eller är marknaden svag i största allmänhet?
  2. Hej Smörj gängan med en droppe olja och dra in den med handkraft, inte mer!
  3. Pm gärna mig om adress till försäljaren på Ebay!
  4. Den är till tryckloggen! Drevoljan går inuti drevet, finns en koppling mellan sköld och drev!
  5. Det här kanske kan vara nåt att prova! (har inte gjort det själv) Acrylic Polish plastpolermedel från Autosol
  6. Hej Kolla länken och klicka in dig på rätt model. RESOURCES https://www.searay.net/net/en/owners.html
  7. Inte exakt på tiondelen, men dessa passar för mig! Propellermutter 1-7/16" = 37mm Mercruiser Bravo 3. Propellermutter 2-3/4" = 70mm Mercruiser Bravo 3.
  8. Prova denna firma! NOBLESS MARIN AB Nobless Marin AB Sundstabacken 2 120 30 Stockholm Telefon 08 - 522 79 200 info@searay.se
  9. Hej Vi monterade ett sånt här och det tycker vi räcker, framför allt så låter det inte speciellt mycket! https://www.comstedt.se/produkt/lewmar-bogpropeller-22kw-g2
  10. Hej Vi har en 1997 Sundancer 270 med 7,4L Mercruiser och Bravo 3 drev. Den drar mellan 2-2,5 L /nm vid marschfart 22-24 knop För oss funkar det jättebra och med 8 pers på båten och fulla tankar får man fortfarande upp den i plan utan större problem! När det gäller heltäckningsmattorna, så finns det bara på golvet och det är ju inte så stort och vårt har då aldrig varit fuktigt. Ni får gärna komma och kolla på båten, för att se hur allt ser ut. Den ligger i norra roslagen.
  11. Jag skulle gärna se att Båtliv/Sweboat gick in i denna diskussion och berättar var man kan hitta det omtalade testet! Annars har dom väl tappat all trovärdighet när det gäller opartiska inlägg i sin egen tidning.
  12. Hej Är det någon som har bilder eller exempel på montage av värmare och dragning av avgasrör i en Midcabinbåt typ SeaRay eller liknande. Det vore kul att se var man kan dra avgasröret och även placeringen av värmaren.
  13. Hej Vi har en 270 -97 i Öregrund som du gärna får kolla på om du vill skaffa dig en uppfattning om den modellen! Mvh Tomas
×
×
  • Skapa nytt...