Gå till innehåll
fredag 26 april 2024

Code24

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    146
  • Gick med

  • Besökte senast

Allt postat av Code24

  1. Är det någon som har en susning om var man kan köpa nya tak ventiler till en Flipper 760. Plasten är sprucken och helt uttorkad. Har letat utan framgång.
  2. Hej på champagnelady.se finns en kanonbra verkstadsmanual att ladda ner.
  3. Det funkar för ett par nätter, speciellt om vädret är bra. En underbar båt att köra och bra sociala ytor.
  4. Hej har exakt samma problem, sänker jag varvtalet till under 3000 så upphör larmet. Det konstiga är att det bara är BB motorn som uppför sig så. SB motorn kan gå på maxvarv? Kom gärna med feedback om du löser problemet. MVH: Peter
  5. Hej, installera ett expansionskärl så är problemet löst.
  6. Hej är det någon som VET om man kan koppla ihop friskluftsintagen på värmaren till ett intag ? Bökigt som fn. att få in en 75mm slang till in i kabinen.
  7. Hej, jag skulle börja med att kolla impellern, så att den inte har blivit skadad. Ev. kolla att termostaten sitter som den ska så den inte lossnat och blockerar flödet.Verkar som om du har lågt flöde vid låga varv. Lycka till.......
  8. Hej, har en likadan i min 35 fotare. Håller med känns lite klen ibland. Här är en länk med uppgraderings kit. http://sleipnerab.se/se/?s=produkter&artid=49999 Vill också ge något högre tryckkraft Vad betyder det ? Känns luddigt.
  9. Efter en del googlande hittade jag något som heter Pin-Wings. Finns hos båttillbehörs affärer. Kostar ca: 175 - 185:- för 6 st. Sådanna får det bli....
  10. Jo, har tänkt på det därför valde jag syrafast istället för RF. Kanske ska ta en funderare till. Men orginal skruvarna känns väldigt sköra.
  11. Hej, Drog av en skruv till locket på ena sjövattenpumpen. Har dubbla KAD43:or. Tänkte att jag beställer 12st nya och byter på båda motrorerna. det är typ M4 skruv, i brons eller något liknande. Notan hamnade på 360:- Exlusive frakt hos VP !!! Köpte 12 st. syrafasta på järnaffären 48:- Vet att denna fråga om VP's reservdelspriser debatterats tidigare, men man upphör aldrig förvånas
  12. Hej, Har en trailer med två 4-tons axlar över finns i Köping om du är intresserad. Mvh: Peter
  13. Code24

    Skev ruta

    Hej, Någon vänlig själ har Klivit ? på min delbara framruta vilket gjort den skev. Frågan är om att det går att fixa. Det är en ganska kraftig alminiumram. Går det att pressa tro? Någon som gjort något liknande?
  14. Code24

    Nauco Filter

    Hej Har ett par Nauco PFG21 Water separator filter till mina KAD43:or Tänkte byta ut filterinsatserna men hittar ingen som säljer dom. Någon som har en aning ?
  15. Båten ligger mittemot Atos, när den är i sjön en Sessa Oyster Nu har jag den på landbacken Behöver du hjälp/råd med tex. elinstallationen så är det bara att säga till. hörs.....
  16. Hej, följer med intresse ditt projekt. Har min båt i Köping oxå. En fråga har du tänkt installera någon värmare. Ett tips är att göra det på ett tidigt skede om du ska dra varmluftsslang. Ska själv installera en Wallas i vinter men bryter ihop när jag funderar på hur jag ska få fram slangen till utblåsen. Båten är hermetriskt tillsluten. Lycka till.
  17. Reglertekniken, Det finns ju en inbyggd trafo för 12V så vad ska du med en extern 12V matning till ?
  18. Fläkten ? Vad jag kan förstå är det här ett vattenburet system med cirk.pump. Två reglerbara effektlägen 1050+1050 W Ska man köra detta system behövs landström eller generator.
  19. Hej vad menar du ?? Värmaren har en inbyggd trafo för 12V. 12V matningen är mellan termostaten och värmaren. Vad ska du med en elminator till ?
  20. Hej Marinhögtalare så klart, finns allt från ett par hundra lappar och uppåt. Köpte själv ett par 6,5 tum för 500:- som låter bra. Vid montering så tejpa ytan med maskerings tejp eller annan grov plasttejp så minskar risken för sprickbildning i gelcoaten och du slipper repor från sticksågen. Använd ett blad med fin tandning tror det finns blad för glasfiber. Kabeln ska vara förtent min. 2,5 kvmm. Dragtråd underlättar när du ska dra kablarna. Lycka till......
  21. Hej har bytt båt, det sitter dubbla KAD 43:or i den. På instrumentpanelen sitter det två knappar nedanför varvräknarna. När jag trycker in dem hörs en ljudsignal från motorrummet. Har inte en susning om vad det är för funktion. Någon som vet ?
  22. Tack för hjälpen, men tyvärr fungerar inte länken... Mvh / Peter
  23. Hej, har bytt båt från en bensinare till en med dubbla Dieslar. En fråga, i motorummet sitter det två stora gråa filter med kranar i botten för att separera vattnet ur dieseln. Kan man tömma dem utan att riskera få in luft i systemet ? Har dålig pejl på diesel motorer. Om man behöver lufta systemet hur bär man sig åt ? VP KAD 43:or.
  24. Hej ska installera en Wallas 30 Dt i min Sessa oyster C35. Men... Båten verkar vara hermetrisk tillkapslad. Ska ha två blås på akterdäck, ett i gästkabinen, ett i kabinen och ett i WC/dusch. Funderar på att placera värmaren i motorrummet alt. under dubbelsängen där det finns massor av plats. Tänker använda 10 l. extern tank. Är det någon som gjort någon liknande installation tar jag tacksamt emot råd och tips. Mvh: Peter
  25. Börja med att ta isär alla kontakter spraya med oxid rengöring och gör rent. Ett mycket vanligt fel, efter rengöring brukar det fungera. Fungerar det inte får man börja kolla givare etc.
×
×
  • Skapa nytt...