Jump to content
Saturday 25 May 2024

Twix

Medlemmar
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Twix

 • Rank
  Örlogskapten
 1. Här kan du läsa hur det fungerar och det finns ett helt stycke angående olika givare. http://www.navpool.se/site/module/file/file.asp?XModuleId=18598&FileId=9307
 2. Twix

  MANTÅG

  Du kan pröva med att kontakta http://www.maxispecialisten.se/ Dom har enligt egen utsago mycket kontakter från förr vad gäller reservdelar.
 3. Det går en repris på tors 3/4 kl. 10.00
 4. Jag har ingen aning om hur dom ligger prismässigt. Men dom gjorde ett bra jobb med min måttbeställda septitank. Och jag har sett i forum att andra har sagt att dom gör bra jobb. http://www.jarnarostfria.se/
 5. Jag håller helt med dig. När motorn går så bildas ett vacum i motorrummet. Varför då sätta dit en fläkt som motverkar att motorn får den luft den behöver?
 6. Dagens regler har en gräns för grovt sjöfylleri på 1,0 promille och föraren kan dömas till högst två års fängelse. Om en förare anses vara en fara för sig själv eller omgivningen kan föraren dömas för sjöfylleri även med en lägre promillehalt.
 7. Twix

  Sommarbilder

  Långviksskär 2007-08-06 en av sommarens få fina dagar.
 8. Jag tycker att det du beskriver är precis det som dom på Kuntze kallar stävskydd. Är du säker på att du inte bara missförstår att det är profilen på listen dom visar på bilden?
 9. Båtlyft 220 Miljoner. Tunnel 472 miljoner. Fast jag undrar vad som blir billigast och smidigast i längden. Länk
 10. Jag har också hört att man inte ska använda glykol. Men när man läser på Jabscos websida så säger dom: CAUTION: The use of anti-freeze is NOT RECOMMENDED, as it is impossible to ensure that it penetrates the complete toilet system. If, for any reason, anti-freeze is used it MUST be glycol based. Länk för källinformation. Sidan 6, punkt 3.
 11. Twix

  fråga

  Ungefär så här
 12. Det är en kopia av, eller är en en Sea-Max 2. En finskbyggd snipa från 70-talet.
 13. Twix

  Nya rutor.

  Bara själva rutorna kan väl vilken glasmästare som helst fixa. Men vill du ha lite lyxigare med nya metallramar osv. Kan du här eller här Senast ändrad av Twix | 15 juli 2007 | 19:08
 14. Jag kan råda dig att ställa samma fråga på http://www.fendern.se/propeller/ istället. Där har det i alla fall tidigare diskuterats en del Fjordling.
 15. Ofta är det slangarna som luktar. Även riktiga gastäta slangar börjar lukta med tiden. Om du inte har läckage någonstans förståss.
×
×
 • Create New...