Gå till innehåll
torsdag 28 mars 2024

Mats_Olsson

Medlemmar
  • Innehålls Antal

    46
  • Gick med

  • Besökte senast

Anseende bland gemenskapen

0 Neutral

Om Mats_Olsson

  • Placering
    Fänrik
  1. Kära Wahoo, varför är havet så stort?
  2. Kan man använda ett bomtak även om båten inte är utrustad med mantåg?
  3. Sundbyholm, kaffe, mackor och glass i hamnen. Och vid Slottet kan man både fika och äta som en kung. Det finns en badplats där också. En vacker plats, men räkna med att det kan vara ganska mycket folk där om vädret är bra. I slottsparken ordnas stora konserter några gånger varje sommar. Torshälla hamn, efter en stunds färd i kanalen kan man lägga till vid en gästbrygga som få har upptäckt. Det finns en enkel pizzeria/restaurang/pub 50 meter från bryggan. Staden är värd ett besök, mycket att se, skön att ta en promenad i. Någon nämnde Västerås tidigare i tråden. Vid en av bryggorna i hamnen finns en schysst restaurang och gillar man att både lyssna jazz och annan musik och ta en öl och kanske äta en bit så är ett besök på Village att rekommendera (www.village.se). 14-17 juni är det dags för Vattendraget, en ganska stor stadsfest där mycket händer (www.arosfestivalen.se). För övrigt händer det ganska mycket i Väaterås hela sommaren.
  4. Oljebyte ett miljöproblem? Visst, men oljan hamnar väl i alla fall inte sjön?
  5. Det finns en Guy till salu hos Båt-Sam i Kvicksund (mellan Eskilstuna och Västerås).
  6. -------------- Terrafobica skrev: Kanske webbläsaren din kommer från biltema också hehe nej men modemsladden därimot... // Mathias ------------------- 10 poäng!
  7. Insändarsidor kan både roa och oroa... http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=121555
  8. Sanningen? http://www.flashback.info/showthread.php?t=299276 http://www.flashback.info/showthread.php?t=299276\' target=\_blank\ title=\Kolla detta...\ />
  9. Är det värt pengarna att skaffa ett rostfritt ankarare, är det så pass mycket enklare att få bort lera och dy?
  10. Pioner Multi Sport http://www.loukianos.gr/pionermulti.htm
  11. -------------------- enligt konsumetlagen!! Måste säljaren åtgärda felet,eller häva köpet!!!! ------------------- Inte om säljaren är en privatperson.
  12. Hastigheten är inte allt. Dragstyrkan är väl minst lika viktig? En del autopiloter saknar också anslutning för GPS och/eller vindmätare.
  13. Nitro skrev: ------------------------ Vad man sedan skall göra med de presumtiva tjuvarna, kan jag tyvärr inte skriva ner.... ------------------------ ...för att inte tala om vad de idioter som köper/använder stöldgods förtjänar. Lås in dem i ett rum och kasta bort rummet.
×
×
  • Skapa nytt...